Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A lúzerség az igazából genetik...

A lúzerség az igazából genetikai predesztináció?

Figyelt kérdés

Tehát ha valakit genetikailag alávalónak ítélnek meg társai akkor elutasítók lesznek vele, gyakran gonoszak. Emiatt társas téren sikertelen lesz. Leépül az önbizalma is ami kihat az élete más területére is, nihillé válik és motiválatlanná, mentális gondjai lesznek.

De mindehhez az kell, hogy genetikailag alávalónak ítéljék meg és akképpen is bánjanak vele?

2022. ápr. 5. 14:50
1 2 3 4 5 6 7
 41/64 A kérdező kommentje:

40

“A kérdésem tartalma ugye az volt ,hogy tettél-e illetve mit tettél annak érdekében ,hogy mások is “egyenlő félként” kezeljenek.“

Mit kell tenni ezért konkrétan? Én minden embert egyenlőként kezelek akiről nem tudom, hogy egy hitvány alak. Lehet az a pap, a koldus vagy az amerikai elnök. Számomra mind egyenlőek. Én az embert kizárólag a jelleme alapján ítélem meg. És remélem megérted ha mástól is ezt várom el. Érdekes, hogy ezt még meg is kell magyaráznom.

Ez a válasz már elfogadhatóbb?

Ha nem, akkor megjegyezném miket nem tettem ennek érdekében: nem pöffeszkedtem, nem dicsekedtem, nem szoptam fel senkinek, nem adtam elő, hogy én vagyok a legkirályabb császár a Földön. Csak úgy normálisan és szerényen, érted.

2022. ápr. 6. 14:48
 42/64 anonim ***** válasza:
100%

"Én az embert kizárólag a jelleme alapján ítélem meg."

A nagy többség ugyanígy tesz. De pont az a baj hogy neked a jellemed gyalázatos.

2022. ápr. 6. 15:43
 43/64 A kérdező kommentje:

42

Haha. Tipik válasz

2022. ápr. 6. 16:19
 44/64 Tevenyereggyarto ***** válasza:
100%

“Én az embert kizárólag a jelleme alapján ítélem meg. És remélem megérted ha mástól is ezt várom el.”

Ahogyan a többség is inkább ítél meg az alapján ami a szádat elhagyja mint ami rajtad van/ ahogy kinézel. Mondjuk ahhoz képest ,hogy most hogy előadod azt ,hogy te mennyire szerény figura vagy és a “jellemet nézed” eléggé a genetikára meg a külső megjelenésre vagy ráakadva… Ahogy az incelek ~99%-nak is a jellemével, gondolkodásmódjával stb van baj s nem a külsejével (ami egyébként is mondhatni másodlagos és aránylag könnyen alakítható sokminden rajta).

2022. ápr. 6. 16:21
 45/64 anonim ***** válasza:
100%

"Haha. Tipik válasz"

Elhiszem, és nem is csodálkozom rajta, ha tipikusnak érzed ezt a választ. Sokat dolgozol azon, hogy ilyen válaszokat kapj.

2022. ápr. 6. 16:21
 46/64 anonim ***** válasza:
100%

"Haha. Tipik válasz"

Szimplán az igazság. Érdekes, hogy te magadat felmagasztalod hogy te a jellemed alapján ítélsz meg másokat, de amikor mások pontosan ugyanezt teszik veled szemben, akkor már csak hisztizel...

2022. ápr. 6. 16:35
 47/64 A kérdező kommentje:

44

Hm megint félreértelmeztél valamit.

"Ahogyan a többség is inkább ítél meg az alapján ami a szádat elhagyja mint ami rajtad van/ ahogy kinézel."

Ez nem ugyanaz. A jellem és ami elhagyja a szádat az két külön dolog. Látod ez a baj veled és a többséggel. Csak azért mert egy pocsék jelleműnek hangzatos, bájos, elragadó és manipulatív szavak hagyják el a száját azt gondolják, hogy az illető milyen nagyszerű jellem. Holott ez egyáltalán nem biztos. Analóg módon, aki csendes, szerény, és nem dicsekszik arról azt feltételezik, hogy semmi értéke, sőt lehet, hogy sunyi és rosszindulatú. Tehát az emberek ítélőképességével vannak a legnagyobb gondok, mint ahogy azt válaszodból is láthatjuk.

"Mondjuk ahhoz képest ,hogy most hogy előadod azt ,hogy te mennyire szerény figura vagy és a “jellemet nézed” eléggé a genetikára meg a külső megjelenésre vagy ráakadva…"

Megint rossz értelmezés. Nem azért vagyok ráakadva a genetikára mert én az alapján ítélek meg másokat, hanem mert szenvedő alanya voltam annak és azon az alapon történő ítélkezésnek, hierarchiáknak stb. Én azokra vagyok ráakadva akik a genetikára vannak ráakadva, vagyis a nagy többségre."

"Ahogy az incelek ~99%-nak is a jellemével, gondolkodásmódjával stb van baj s nem a külsejével (ami egyébként is mondhatni másodlagos és aránylag könnyen alakítható sokminden rajta)."

Ok, kérdezd a lányokat, hogy bejönneke első látásra ezek a férfiak nekik. Vagy tedd fel a fényképüket Tinderre vagy valami hasonlóra és győződj meg magad.

2022. ápr. 6. 17:20
 48/64 A kérdező kommentje:

46

"Szimplán az igazság. Érdekes, hogy te magadat felmagasztalod hogy te a jellemed alapján ítélsz meg másokat, de amikor mások pontosan ugyanezt teszik veled szemben, akkor már csak hisztizel..."

Nem hinném, hogy okot adtam volna arra, hogy a jellemem miatt bíráljanak. Ti ezt hisztinek, másokra mutogatásnak értelmezitek, de ez alapján akkor tényleg nem szabad másokkal szemben kritikát megfogalmazni mert akkor te vagy a csúnya bácsi.

2022. ápr. 6. 17:22
 49/64 anonim ***** válasza:
100%

"Nem hinném, hogy okot adtam volna arra, hogy a jellemem miatt bíráljanak"

A gyakoris tevékenységed alapján több tucatnyi negatív tulajdonságodat ismerhettük már meg. Pozitívumot veled kapcsolatban egyetlen egyet sem.

Lényegében semmi mást nem teszel, mint okot adsz mindenkinek aki csak kapcsolatba kerül veled, hogy hányjon a jellemedtől

2022. ápr. 6. 17:27
 50/64 A kérdező kommentje:

49

Ok. Melyek ezek a negatív tulajdonságok?

2022. ápr. 6. 17:46
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!