A lúzerség az igazából genetikai predesztináció?
Tehát ha valakit genetikailag alávalónak ítélnek meg társai akkor elutasítók lesznek vele, gyakran gonoszak. Emiatt társas téren sikertelen lesz. Leépül az önbizalma is ami kihat az élete más területére is, nihillé válik és motiválatlanná, mentális gondjai lesznek.
De mindehhez az kell, hogy genetikailag alávalónak ítéljék meg és akképpen is bánjanak vele?
"az ilyenek inkább mellém állnak"
Nem.
Méghozzá azért nem, mert MIATTAD nem lehet itt egy normális kérdést feltenni ebben a témában.
Ezt te is tudod, most csak játszod a hülyét, mint ahogy máskor is.
Mondom: a célod a még egy válasz.
És utána a még egy válasz.
Utána megint a még egy válasz.
Nagyjából mindegy, hogy mi van abban a válaszban.
Neked jó úgysem lesz, azt tudod.
Ezt addig csinálod, amíg csak bírod.
Ezt a minősített elmebetegek és a hivatásos provokátorok csinálják így.
21
Nem hinném, hogy én lennék az egyedüli érintett a témában. Rengeteg olyan kérdés van amit nem én tettem fel. Tessék, itt már buktad is. Ez egy széleskörű társadalmi probléma.
Ha van még rajtad kívül itt a gyikon 2 hasonló energiavámpír, az nem változtat a helyzeten.
Amúgy elárulnád, hogy TE mit szeretnél itt elérni?
Olyat mondj, amire reális esélyed is van.
Persze azon kívül, hogy mindenki utáljon, mint egy utolsó gazembert, mert ezt már elérted.
23
Többen vagyunk.
Mi lenne ha először is a probléma elismerésével kezdenénk?
Utána pedig elkezdhetnénk közösen megoldásokat keresni.
Mind a 30 kiírt kérdésnél a probléma elemzésével kezdtük, mivel az elején még nem derült ki, hogy ismét te írtad ki szinte ugyanazt a kérdést újból, amire már több tucatnyi jó választ kaptál, de az egyiket se fogadtad meg, ÉS nem vagy hajlandó orvoshoz se menni.
Úgyhogy ezen lépjünk túl.
Te GARANTÁLTAN nem fogsz megoldást keresni, mivel idáig sem ezt tetted, egyetlen kérdésednél sem.
Te két dolgot tehetsz itt:
- lehet, hogy hivatásos provokátor vagy, akit valaki a forgalom növelésére szerződtetett,
- vagy pedig lehet, hogy egy olyan elmebeteg vagy, aki itt játszmázik. Egyelőre úgy tűnik, másodfokú játszmát játszol, tehát életveszély még nincs, de már nem kerti buli színvonal, annál súlyosabb.
Az oldalnak le kéne tiltani téged, mivel zavarod a működését és rontod a megbízhatóságát.
26
Az is csak rólad állít ki bizonyítványt, hogy a két tábor között inkább az elnyomó szociopata bullyk oldalára állsz. Pont olyan gyáva féreg vagy mint azok akik végig statisztálják a kínzásokat és velük röhögnek. Undorító.
25
"Mind a 30 kiírt kérdésnél a probléma elemzésével kezdtük, mivel az elején még nem derült ki, hogy ismét te írtad ki szinte ugyanazt a kérdést újból, amire már több tucatnyi jó választ kaptál, de az egyiket se fogadtad meg, ÉS nem vagy hajlandó orvoshoz se menni."
Ismétlésképp melyik volt az a tanács amelyet meg kellett volna fogadnom. Ilyeneket kaptam: Mindeki hülye csak te vagy helikopter, autópályás példa, ha mindenki utál akkor a hiba az ön készülélében van. Ezek szerinted kézzelfogható, technikai tanácsok??? Mihez kezdjek ezekkel? Ostoba hülye közhelyek olyan emberektől akik ÖRVENDENEK, hogy a genetikai versenyelőnyeiket nem veszik el tőlük, mert végérvényben emiatt van az ellenállás. Kell nekik a genetikai versenyelőny mert őnző, egoista fhaszok.
"Te GARANTÁLTAN nem fogsz megoldást keresni, mivel idáig sem ezt tetted, egyetlen kérdésednél sem."
De igen. Te a megoldást a helyzet fenntartásában látod, a hozzám hasonlók elhallgattatásában. Én meg a teljes átalakításban, esélyegyenlőségben és mindenkinek biztosított életminőségben.
"Te két dolgot tehetsz itt:
- lehet, hogy hivatásos provokátor vagy, akit valaki a forgalom növelésére szerződtetett,
- vagy pedig lehet, hogy egy olyan elmebeteg vagy, aki itt játszmázik. Egyelőre úgy tűnik, másodfokú játszmát játszol, tehát életveszély még nincs, de már nem kerti buli színvonal, annál súlyosabb."
Vagy valós szenvedő alanya egy farkastörvényen alapuló társadalomnak. Figyelj, az emberek rosszak, én csak erre akarom felhívni a figyelmet. Ha néhány embernek akinek genetikai versenyelőnye van sikerült felnyitnom a szemét, hogy nem az ő érdemük a helyzetük, akkor már sokat tettem az emberiség jobbá tétele érdekében.
"Ezek szerinted kézzelfogható, technikai tanácsok??? Mihez kezdjek ezekkel?"
Például ismerd fel, hogy a hiba a viselkedésedben van, és változtass rajta! Vagy maradj egy lúzer, kizárólag rajtad áll, és csak te tehetsz róla, senki más.
"mindenkinek biztosított életminőségben"
Ez volt ugye az, hogy utaljanak ki neked nőt, TB-re, merthogy fizetni sem akarsz érte.
Csak szólok, hogy ezért még a lúzerek is kiröhögnek, azért ez már tényleg teljesítmény.
Aztán Hitlert dicsérted.
Hát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!