Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A lúzerség az igazából genetik...

A lúzerség az igazából genetikai predesztináció?

Figyelt kérdés

Tehát ha valakit genetikailag alávalónak ítélnek meg társai akkor elutasítók lesznek vele, gyakran gonoszak. Emiatt társas téren sikertelen lesz. Leépül az önbizalma is ami kihat az élete más területére is, nihillé válik és motiválatlanná, mentális gondjai lesznek.

De mindehhez az kell, hogy genetikailag alávalónak ítéljék meg és akképpen is bánjanak vele?

2022. ápr. 5. 14:50
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 anonim ***** válasza:
100%

Tudod, hogy mi az igazán undorító benned, kérdező?

Az, hogy profi módon oldod meg, hogy itt mindenki beszéljen veled. Sokat.

Az is, aki szívből utál.

DE egy orvoshoz miért nem mész már el?

Neki az a dolga, hogy neked segítsen!

2022. ápr. 6. 18:07
 52/64 A kérdező kommentje:

51

Nem, szerintem csak nem akarják feladni. Pedig az érveimmel nem nagyon lehet vitázni, néhány vergődésre futja csupán. Ez is engem igazol.

Milyen orvosra gondolsz?

2022. ápr. 6. 18:11
 53/64 anonim ***** válasza:
100%
Pl. elegge magas lorol beszelsz, elegge ontelt es onhitt vagy. Ez a legtobb esetben elegge taszito tulajdonsag.
2022. ápr. 6. 18:39
 54/64 Tevenyereggyarto ***** válasza:
100%

“Ez is engem igazol.”

Igen, az inceleket általában minden igazolja, kivéve a valóságot. Az pont nem de nem zavarja őket mivel nem is foglalkoznak vele 🤷

2022. ápr. 6. 18:53
 55/64 A kérdező kommentje:

54

Tehát nem szoktak az emberek kiközösíteni senkit?

Jó tudni.

2022. ápr. 6. 19:02
 56/64 A kérdező kommentje:

53

Nem annyira taszító ha jó a fej mellé. Az ilyenre fel is néznek.

Igazából csak akkor van a gond ha rossz külsejű meri megengedni ezt magának.

2022. ápr. 6. 19:06
 57/64 anonim ***** válasza:
100%

"Melyek ezek a negatív tulajdonságok?"

Kifogáskeresés, mártírkodás, hiszti, önsajnáltatás, mindenért mások hibáztatása, életképtelenség, stb.

2022. ápr. 6. 20:10
 58/64 A kérdező kommentje:

57

Akkor is kifogásnak számít ha igaz?

Tehát ha a lábam amputált lenne és erre fognám, hogy nem tudok kosarazni az is csak egy kifogáskeresés lenne?

2022. ápr. 6. 21:01
 59/64 anonim ***** válasza:
100%
Vegul is most igazad van. Egy kosarasnak pont annyira van szuksege a labaira hogy kosaras lehessen, mint neked a kifogasaidra ahhoz, hogy incel lehess.
2022. ápr. 6. 21:05
 60/64 A kérdező kommentje:

59

Ez jó :)

Kezdlek bírni titeket. Mókásan szabotáltok. Szerintem a végén még Stockholm szindrómás leszek.

2022. ápr. 6. 21:38
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!