A lúzerség az igazából genetikai predesztináció?
Tehát ha valakit genetikailag alávalónak ítélnek meg társai akkor elutasítók lesznek vele, gyakran gonoszak. Emiatt társas téren sikertelen lesz. Leépül az önbizalma is ami kihat az élete más területére is, nihillé válik és motiválatlanná, mentális gondjai lesznek.
De mindehhez az kell, hogy genetikailag alávalónak ítéljék meg és akképpen is bánjanak vele?
Fordítok:
tehát mégsem állítana meg téged az, ha valaki miattad meghalna itt.
Idáig úgy kb. 50 emberóra problémát okozhattál itt.
Tudod, vannak olyan elmebetegek, akik csak annyit csinálnak, hogy az utcán leköpnek egy embert.
Aztán vigyorognak rajta, hogy milyen zavarba jön, vagy mennyire rosszul esik neki.
Persze előfordul, hogy kapnak egy istenes taslit - de ez benne van a pakliban, még így is megéri nekik.
Te ugyanezt csinálod itt, csak egyszerre több emberrel, és fizikai retorzió nélkül.
Szerintem sacc/kb. idáig olyan fél óra örömöt okozott neked az, hogy keverhetted a dolgokat.
Na persze ez összesen nincs annyi, mint amennyit egy jó szex okozhatna, de arra ugye esélytelen vagy.
Csak annyit mondj meg: MEGÉRTE neked ez a fél óra, hogy cserébe 50 óra problémát okozz vele másnak?
Gondolj arra is, hogy elég, ha egyszer futsz bele egy olyan emberbe, aki megelégeli ezt, és megkeres téged. ÍGY IS megéri?
11
Idáig úgy kb. 50 emberóra problémát okozhattál itt”
Egész pontosan mivel? Ha valami írás nem tetszetős lehet ignorálni, tovább lépni stb. Nem az én saram ha valaki idegbeteg. Vagy lehet olyan cáfolatot írni ami befogja a szám mert nincs rá kontra.
“Te ugyanezt csinálod itt, csak egyszerre több emberrel, és fizikai retorzió nélkül.“
Miért kellene a vitát fizikai retorzió kövessen? Ez nem az ukrán parlament.
“Szerintem sacc/kb. idáig olyan fél óra örömöt okozott neked az, hogy keverhetted a dolgokat.“
Keserű öröm is öröm. De még ezt is elvennétek tőlem a többi “normális” öröm mellett amitől megfosztottatok?
“Na persze ez összesen nincs annyi, mint amennyit egy jó szex okozhatna, de arra ugye esélytelen vagy.“
Örvendek, hogy ennen egyetértünk.
“Csak annyit mondj meg: MEGÉRTE neked ez a fél óra, hogy cserébe 50 óra problémát okozz vele másnak?“
Mások idegbetegsége nem az én saram. Másokat sem érdekelte amikor lealacsonyítottak, lesajnáltak. Én sem szúrtam kést a torkukba, bármennyire is jogos lett volna.
“Gondolj arra is, hogy elég, ha egyszer futsz bele egy olyan emberbe, aki megelégeli ezt, és megkeres téged. ÍGY IS megéri?“
Titkosszolgálati alkalmazottra
Gondolsz? Az is csak engem igazolna, hogy olyanokat írok ami kényes téma, tabu. Igazából már nincs vesztenivalóm, te is tudod mindent elvettetek már.
11:
Ez így butaság, mivel senki nincs arra kényszerítve, hogy az ő kérdéseivel foglalkozzon. Az életben viszont nem csak a döntéseink alapján kapunk rosszat vagy jót. Tehát arról dönthetsz, hogy eljársz egy klubba, vagy gyk kérdéseket olvasolsz meg reagálsz rá, ha pedig bántanak, többet nem jársz oda. Ellenben pl. ha az iskolában szivatták, ott nincs ilyen döntési lehetősége.
Szóval ebben a formában amit előadsz kamu relativizálás és áldozathibáztatás. A kérdező senkinek nem ártott a kérdéseivel.
"senki nincs arra kényszerítve, hogy az ő kérdéseivel foglalkozzon"
Maradjunk annyiban, hogy álcázni próbálja magát, már régóta.
Mondom, hogy nem az incel kérdések a lényeg, hanem az energiavámpírkodás.
Tehát akkor szerinted a megoldás az, ha egyáltalán nem válaszolunk egy párkapcsolati probléma kérdésre sem?
Akkor mi lesz azokkal, akik tényleg komolyan kérdeznek?
Megsúgom: akkor keres majd valamilyen más témát, és azt fogja bedobni.
Mindaddig, amíg ki nem végzi az egész kategóriát, illetve kellő hosszú idő esetén az egész gyikot.
16:
Ez egy publikus platform, ha értelmes a kérdés, a kérdező személyétől függetlenül tudsz olyat válaszolni, ami hasznos lehet, ha nem neki, akkor másnak, aki abban a cipőben jár, aminek álcázza magát. Ha önigazolást vár, az meg kiderül a kérdésből, akkor nem kell vele foglalkozni.
Már legalább 30, ilyen témájú kérdést feltett.
Azon kívül, hogy feleslegesen írunk neki - a nagyobb probléma az, hogy elveszi a kérdezők hitelét.
Úgy, mint az alapítványi iskolás Balázska munkaügyi troll.
Innen kezdve igen nehéz bárkinek is tárgyilagosan válaszolni egy ilyen kérdésre.
Ez viszont azoknak rongálja ERŐSEN az esélyét, akik valóban megoldandó problémával fordulnak ide.
19
“Ez viszont azoknak rongálja ERŐSEN az esélyét, akik valóban megoldandó problémával fordulnak ide.“
Esélyes, hogy az ilyenek inkább mellém állnak, nekem hisznek, hiszen én képviselem a hiteles oldalt és nem csak holmi közhelyekkel dobálózok amit megoldásnak álcázok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!