Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Elhiszed, hogy az életben...

Elhiszed, hogy az életben mindennek okkal kellett történnie? 🤔

Figyelt kérdés

A traumáid is te vagy. Anélkül nem az lennél, aki. Tudom közhelyes. A boldogságod is te vagy, meg a sikereid is. Ha Életed Könyvében nem tetszik egy fejezet, tépd ki belőle a lapokat belőle és dobd ki a kukába.

Szakítsd ki egyszerűen Életed Könyvéből azokat a lapokat, amik nem tetszenek. Esetleg átírhatod őket, vagy átsatírozod. Csak a jó fejezeteket hagyd meg, a rosszakat tépd ki, vágd ki ollóval, öntsd le kávéval, töröld bele a taknyodat, tudom is én.....

2022. márc. 20. 19:53
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%
Ez cuki, de a trauma nem így működik.
2022. márc. 20. 19:54
 2/29 anonim ***** válasza:
100%
Kelleni nem kellett, de természetesen minden eseménynek vannak kiváltó okai.
2022. márc. 20. 19:58
 3/29 A kérdező kommentje:
Tudtam volna egyéb jelzőket is írni, csak így akartam érzékeltetni. Remélem azért nem léptem túl egy határt.. Azért én se vagyok disznó.. 🙄🙄🐷
2022. márc. 20. 20:00
 4/29 A kérdező kommentje:

Házi feladat: Írjatok naplót az életetekről tetszőleges terjedelemben. Ha végeztetek, tépjétek ki azokat a kapokat, amiken a traumáitokról, szomorú dolgokról, bosszúságokról írtok.

Vagy gyűrjétek össze, rágcsáljátok meg, tapossátok meg, ugráljatok rajta, öntsétek le kávéval, töröljétek bele a taknyokat, esetleg hajtogassatok belőle papírrepülőt, vagy papír csákót, esetleg adjátok oda a kutyátoknak.

2022. márc. 20. 20:08
 5/29 A kérdező kommentje:
Sőt akár wc papírnak is használhatjátok.
2022. márc. 20. 20:15
 6/29 anonim ***** válasza:
100%
De ezzel nem fog történni semmi. Az agyadban ott marad a trauma. Csak mert papírra írsz szavakat, nem kerül a papírba a trauma.
2022. márc. 20. 20:23
 7/29 A kérdező kommentje:
6: Jelképes jelentése van. Ha nem tudod elpusztítani a traumát, akkor vesd papírra és semmisítsd meg. Esetleg amik a tramuákhoz kapcsolódnak tárgyak, azokat is törd össze.
2022. márc. 20. 20:26
 8/29 anonim ***** válasza:
100%
De nem csinálsz ezzel semmit. A jelképes dolgoknak nincs gyakorlati értékük.
2022. márc. 20. 20:29
 9/29 A kérdező kommentje:
8: Ha a trauma jelképét elpusztítod, akkor az már fél siker.
2022. márc. 20. 20:31
 10/29 anonim ***** válasza:
Részben igen, de nem ilyen megközelítéseel. Sok dolog tanítási szándékkal van.
2022. márc. 20. 20:45
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!