Elhiszed, hogy az életben mindennek okkal kellett történnie? 🤔
A traumáid is te vagy. Anélkül nem az lennél, aki. Tudom közhelyes. A boldogságod is te vagy, meg a sikereid is. Ha Életed Könyvében nem tetszik egy fejezet, tépd ki belőle a lapokat belőle és dobd ki a kukába.
Szakítsd ki egyszerűen Életed Könyvéből azokat a lapokat, amik nem tetszenek. Esetleg átírhatod őket, vagy átsatírozod. Csak a jó fejezeteket hagyd meg, a rosszakat tépd ki, vágd ki ollóval, öntsd le kávéval, töröld bele a taknyodat, tudom is én.....
Házi feladat: Írjatok naplót az életetekről tetszőleges terjedelemben. Ha végeztetek, tépjétek ki azokat a kapokat, amiken a traumáitokról, szomorú dolgokról, bosszúságokról írtok.
Vagy gyűrjétek össze, rágcsáljátok meg, tapossátok meg, ugráljatok rajta, öntsétek le kávéval, töröljétek bele a taknyokat, esetleg hajtogassatok belőle papírrepülőt, vagy papír csákót, esetleg adjátok oda a kutyátoknak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!