Elhiszed, hogy az életben mindennek okkal kellett történnie? 🤔
A traumáid is te vagy. Anélkül nem az lennél, aki. Tudom közhelyes. A boldogságod is te vagy, meg a sikereid is. Ha Életed Könyvében nem tetszik egy fejezet, tépd ki belőle a lapokat belőle és dobd ki a kukába.
Szakítsd ki egyszerűen Életed Könyvéből azokat a lapokat, amik nem tetszenek. Esetleg átírhatod őket, vagy átsatírozod. Csak a jó fejezeteket hagyd meg, a rosszakat tépd ki, vágd ki ollóval, öntsd le kávéval, töröld bele a taknyodat, tudom is én.....
Ne beszélj mellé, állítottál valamit, támaszd alá.
(Egyébként a méregtelenítés nem létezik, nézz utána.)
"akkor te is képes vagy feldolgozni a traumáidat. Ez csak hozzáállás kérdése."
Azért itt a pszichológia szakma felsír.
Sajnos te a sérelmet és a traumát teljesen összekevered. A trauma az egy teljesen más dolog, javaslom nézz utána, ha még nem volt, bár anélkül igazán megérteni sem lehet.
28: De most akkor szerinted én nem éltem át traumákat? De. És mit tudok tenni ellene? Legyek öngyilkos, vagy mi? Nyilván szakember segítsége kell, hogy feldolgozzuk, de mi mást lehetne csinálni?
A legegyszerűbb lenne persze bevenni egy bogyót, ami kitörli a fejedből a traumát, de nincs ilyen. Se én, se te nem találtuk még fel erre a spanyol viaszt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!