Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Elhiszed, hogy az életben...

Elhiszed, hogy az életben mindennek okkal kellett történnie? 🤔

Figyelt kérdés

A traumáid is te vagy. Anélkül nem az lennél, aki. Tudom közhelyes. A boldogságod is te vagy, meg a sikereid is. Ha Életed Könyvében nem tetszik egy fejezet, tépd ki belőle a lapokat belőle és dobd ki a kukába.

Szakítsd ki egyszerűen Életed Könyvéből azokat a lapokat, amik nem tetszenek. Esetleg átírhatod őket, vagy átsatírozod. Csak a jó fejezeteket hagyd meg, a rosszakat tépd ki, vágd ki ollóval, öntsd le kávéval, töröld bele a taknyodat, tudom is én.....

2022. márc. 20. 19:53
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Fél siker? Szerintem te még életedben nem tapasztaltál traumát, ha szerinted egy papírfecnit összetépni a siker fele.
2022. márc. 20. 20:46
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

"Elhiszed, hogy az életben mindennek okkal kellett történnie?"

Nem. Az életben semmi nem történik okkal. Csak úgy megtörténnek a dolgok és kész. Ok nélkül.

"A traumáid is te vagy. Anélkül nem az lennél, aki."

Hát ez igaz. A traumáim nélkül boldog, sikeres ember lennék. Így meg boldogtalan, beteg ember vagyok, aki másra sem vágyik, csak a halálra.

De nem értem ennek mi köze van a dolgok okkal vagy ok nélkül való történéséhez.

2022. márc. 20. 21:33
 13/29 A kérdező kommentje:
Ez olyan, mint a szarás. Mindig újratermelődik az igaz, de mindig szarni kell, hogy megtisztuljon a szervezeted.
2022. márc. 20. 21:35
 14/29 A kérdező kommentje:
A traumák olyanok, mint a szar. El kell engedni őket.
2022. márc. 20. 21:36
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet elengedni őket. Fel kell őket dolgozni, és megtanulni élni azzal, amivé váltunk általuk.
2022. márc. 20. 21:47
 16/29 A kérdező kommentje:
15: Már miért ne lehetne??? Gondolj a szervezetedre. A test is kiválasztja a méreganyagokat magából. Tehát fizikai szinten a káros anyagok eltávoznak. Miért lenne más ez a lelki dolgokkal?
2022. márc. 20. 21:50
 17/29 anonim ***** válasza:
53%
Ne haragudj, de ha szerinted a trauma meg a szar ugyanúgy működik, itt értelmesen nem lehet vitatkozni.
2022. márc. 20. 21:52
 18/29 A kérdező kommentje:
17: Metafora. Van testi és lelki méreganyag. Mindkettőtől meg kell szabadulni.
2022. márc. 20. 22:00
 19/29 anonim ***** válasza:

Szerintem ez a kérdés nagyon gyakori.

De a helyes értelmezés az,legalábbis reménykedek benne,hogy nem vagyok agyatlan...

Hogy minden okkal történik,de az hogy az ok szándékos volt-e,vagy hogy milyen töltetű,az más.

Tehát én véletlenül hagytam a polcon egy valamit,ami a fejedre esett,10 éve,most adtam neked el a lakást.

És az 10 éve ott van.

Tehát már nem is gondoltam rá,fogalmam se volt róla hogy ott van.

És te véletlenszerűen kaptad ezt,én se terveztem,hogy úgy hagyom ott,hogy a fejedre essen majd...

Tehát gyakorlatilag ez a véletlen,aztán van a szándékos.

Ott hagytam,hogy a fejedre essen.

De ki gondolta volna,hogy megtetszik valakinek,és leveszi onnan?

Tehát okkal történik minden,de van mögötte valami szándék.

Az is szándék,hogy csak odahányom,azt kész.

Nem?

2022. márc. 20. 22:02
 20/29 anonim ***** válasza:
53%

"Metafora. Van testi és lelki méreganyag. Mindkettőtől meg kell szabadulni."

Ez tiszta, de ostobák a metaforáid. A kaja egy napig van benned, a trauma egy életen át. Szerinted a traumát olyan könnyű feldolgozni, mint szarni egyet. Ez nem így megy.

2022. márc. 20. 22:45
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!