Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem vált ki belőlem...

Miért nem vált ki belőlem semmit az ukrajnai helyzet? Ha látom a menekülteket sem érzem azt, hogy sajnálom őket. Igazából tök semleges. Itt vannak megtűröm őket.

Figyelt kérdés
2022. márc. 17. 13:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
71%

Belőlem pl inkább felháborodást váltanak ki. 10-20 gyerekes ciguk, akik itt ragadnak majd. Van már elég így is belőlük. Még több parazita. Fantasztikus.

Hálátlanok is, válogatnak az adományok között, kidobálják azokat. Fintorognak az éttermi kajákra, ha nem fullos szendvicseket kapnak kidobják/sír a szájuk. Házi koszt, házi adomány szendvics nem jó az úri belükbe.

Aki tud az továbbmegy. Csak a cigu "menekült" marad itt nekünk.

2022. márc. 17. 19:49
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem érint a téma, csak látod.
2022. márc. 17. 20:31
 13/15 anonim ***** válasza:
39%
Engem inkabb azok a kepek hatottak meg amikor a hazikedvencuket probaltak menekiteni. Na az szivhez szolo volt ezen felul annyira erdekel csak hogy a szomszedba vannak sot mar a hatar menten. Nem szeretnek haborut az orszagomba
2022. márc. 17. 23:57
 14/15 anonim ***** válasza:
Kár lepontozni az #1 válaszom, nem valamiféle sértésnek szántam, egyszerűen érzelmi intelligencia függvénye hogy valaki mennyire tudja beleélni magát mások helyzetébe és együttérezni velük.
2022. márc. 18. 07:10
 15/15 anonim ***** válasza:
40%
Nem tudom, én első két nap sírva aludtam el, és sírva ébredtem, de aztán szerintem belefásul az ember.
2022. márc. 18. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!