Számodra mit jelent az a szó hogy "átlagos"?
Pozitív, negatív, semleges?
Szerinted átlagos vagy? Ha igen, elégedett vagy vele?
Minden gondolatot szívesen fogadok:)
Nàlam az stlagos is màr àlag felettit jelent.
A sok ronda tanulatlan es bunko netes tarskeresök között ha vki csak az àtlagot megüti, màr kincsnek szàmit.
Atlagos nekem:jok a fogai, nincs elàllo füle, nem kancsi, nem dagi, nem egoista önimàdo, nem x làbu, nem torz fejü, értelmeseket tud irni, tud helyesen irni, tul làt a szexen, vannak igényei/tartása, es nem minden jött ment növel foglalkozik, nem molesztál a neten, stb
Én boldog lennék, ha csak àtlagos embrerek lennének a földön, vagy atlag felettiek es eselyem sem lenne rossz emberekbe botlani, mert tele a vilàg igenytelenekkel vagy rondàkkal vagy parasztokkal.
Mire vonatkoztatod a jelzőt?
Külsőre?
Anyagi körülményekre?
Fizetésre?
Képzettségre?
Műveltségre?
...???
Mindenre. Ami eszedbe jut, amit akarsz. Ha neked müveltségben mást jelent mint külsőben, akkor fejtsd ki.
Egyébként általánosságban gondoltam, ha azt mondják neked hogy "átlagos ember", mire gondolsz, milyen érzéseid támadnak?
Mit kell ezen kifejteni? Magától értetődik.
Egy bőven átlagon aluli kinézetű ember (csúnya, görbehátú, nagyorrú, kancsal, stb. stb.) is lehet kiemelkedő tudós.
Átlagos = normális.
Mi a normális? Ami átlagos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!