Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy tudsz (érzelmileg)...

Hogy tudsz (érzelmileg) semleges maradni azzal a nővel szemben, aki a férjed szeretője volt, aztán ott is hagyott miatta?

Figyelt kérdés
2021. júl. 3. 12:21
 1/10 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
83%

Nem éltem át ilyesmit sose, de azt sem értettem, miért akét nő kell utálja egymást.

A kedves hölgy is végiggondolhatja mi hogy volt az Ő KÖZÖS házasságuk alatt, és/vagy amúgy a "kedves" férj mennyire gerinces.

oké, ha tudott a dologról a 3. nő, gáz, de azt is megverte a jóég, ha ilyen palival áll össze, aki már becsapott egy nőt.

2021. júl. 3. 12:23
 2/10 anonim ***** válasza:
77%
Miért kellene semlegesnek maradnom? Például sajnálhatom is, hogy még nagyon fiatal és elhitte a férjemnek, hogy csak ő van, nem látta könyörögni a férjemet, hogy csináljunk vissza mindent.
2021. júl. 3. 12:26
 3/10 anonim ***** válasza:

Egyrészt a férj csalt meg, nem az a másik nő, szóval ha elsősorban utálni kell valakit, nem épp ez a kézenfekvő megoldás.

Másrészt miért kell semlegesnek lenni? Van valami más jellegű kapcsolatod a nővel?

2021. júl. 3. 12:27
 4/10 A kérdező kommentje:
1: tudott róla, hogy nős férfival van dolga. Nem arról van szó, hogy a férjemre nem haragszom, sőt, éppenhogy jogosnak érzem a haragot, hiszen ő csapott be, és csalt meg. Viszont a nőre sem tudok semleges érzésekkel gondolni.
2021. júl. 3. 12:28
 5/10 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
84%

Minden jogod megvan arra, hogy utald es haragudh ra.

Nem lehet az se egy tul igenyes ember, na. Aztan ez majd atalakul sajnalatta.

Eld viszont a sajat eleted, nem kell ezekkel foglalkozz. 😏

2021. júl. 3. 12:31
 6/10 A kérdező kommentje:
3: nincs vele semmi kapcsolatom, nem is ismerem. Viszont nagyon forszírozza a férjem, hogy bemutatná a gyerekeinknek ezt a nőt, a gyerekek pedig teljes mértékben elzárkóznak ettől. Próbáltam beszélni én is a gyerekekkel, hogy ne legyenek elutasítóak, mert előbb-utóbb úgyis meg kell, hogy ismerjék. Viszont tartok tőle, hogy tudat alatt érződik a nő iránti ellenszenvem, és a gyerekek ezt érzik rajtam.
2021. júl. 3. 12:32
 7/10 anonim ***** válasza:
83%
Mindenképp a gyerekek érdekeit kéne nézni itt. Ha ők elutasítóak, akkor semmiképp nem erőltetném, mert mindenki pórul fog járni. Ha elég komoly lesz a kapcsolatuk és együtt maradnak, még nyithatnak a gyerekek feléjük. De apuci elég pofátlan azért, már bocsánat, hogy próbálja a gyerekek torkán leerőszakolni az új asszonyt, miközben vele robbantotta szét a családot.
2021. júl. 3. 12:39
 8/10 anonim ***** válasza:
Továbblépsz és elkezdesz koncentrálni magadra.
2021. júl. 3. 12:44
 9/10 A kérdező kommentje:
8: ez leírva olyan könnyen és egyszerűen hangzik. Csak épp azt nem tudom, hogy is kellene addig eljutni.
2021. júl. 3. 13:14
 10/10 anonim ***** válasza:
33%

Ha netán azzal állna elő bármelyik köcsög, hogy te befolyásolod a gyerekek döntését, akkor megmondod hogy

1. A gyerekeknek önálló véleményük van. Nem elvárható tőlük, hogy bárkit szeressenek.

2. Még egy ilyen hangnemet megenged magának, a gatyát is lepereled róla és soha többet nem fogja látni őket.

Csak keményen. A rbancnak is. Ha belekötne a stílusodba, akkor megmondod neki határozottan, hogy fogja be a pofáját. Intézze amit kell aztán húzza el a belét.

Mit kéne jópofizni 2 gciládával.

2021. júl. 3. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!