Mit csináljak? Az alap arckifejezésem semleges, nem mosolygós, ettől pedig ma ismerősöm anyja ijesztőnek tartott, és ki tudja, hányan még. 19/l
Általánosban éveken át lelkileg bántottak, aztán első középiskolámban szintén (onnan eljöttem). Ennek hatására, az arckifejezésem rovására ment. Ezért imádom, hogy maszkot kell hordani.
Ismerősömnek átadtam a csomagot, vele volt az anyja, mert nehéz, kocsival jöttek. Lélekben visszamosolyogtam, azt hittem, a szám is húzódik, de előbb írta ismerősöm, hogy az anyja szerint ijesztő vagyok, mert nem mosolyogtam, se semmi.
Ezzel tudok valamit csinálni? Évek alatt "kifejlődött" benne az, hogy magamban látszódjon inkább az arckifejezésem, amit érzek, amit szinte látok magam előtt, de kívül, ténylegesen nem úgy néz ki, amikor meg a pillanatban vagyok, helyzetben, ezt nem veszem észre. :(
Ha alapból jól érzed magad így hagyd el a dolgot. Kellemetlen lenne a mindennapokban ez a görcsös "arckifejezés váltás".
Alapból életvidám srác vagyok de nekem is van egy ilyen közömbös arckifejezésem.
Én is megkaptam már a (kicsit hülyén hangzik, de a ) pozitív kritikát miként, idézem: -"tök jól áll a savanyú pofa, rosszfiús rideg arc".
Szóval valakinél talán még + pont is lehet, mint pl az én esetemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!