Most tényleg idáig süllyedt a világ?
Nem csak neked van eleged ebből. Nem tudom, miért lett ez a generáció ilyen, mármint hogy ez honnan jött, hogy így kellene elintézni a dolgaikat (leírásod közepe:))...
Előző tanévben beszélgettem erről a matektanárommal, ő (is) azt mondta, hogy nincs motiváció a tanuláshoz, ha feladnak egy feladatot házinak, és nem tudjuk/tudják megcsinálni fél perc alatt, úgy hagyják, és jelentik, hogy nekik bizony nincs kész. Ja, várjunk, csak jobb esetben kerül arra sor, hogy szólnak emiatt. wEzt azzal indokolta, hogy jobban leköt a tv (ami egyébként tökre nélkülözhető dolog szerintem), meg a telefon, stb.
Az egész beszélgetésünk úgy kezdődött az említett tanárral, hogy odajött egy gyerek bocsánatot kérni, amiért telefonozott órán. Állítása szerint az időt nézte meg, amit nem is hittem el, mert ha azt nézte volna meg, akkor előveszi és azonnal elrakja. Azért nálunk nem szólnak...
És ez még csak az iskolai része a dolognak, otthon is történik ez-az, ahogy Te is írtad.
Most leszek 8.-os, és szintén előző tanévben volt egy évfolyamtársam (aki évet fog ismételni/el fog innen húzni), akit gyakran láttam egy másik lánnyal (na neki tesója is van, 4. osztályos és szintúgy cigizik. Ezzel a kettővel egyetemben.) cigizgetni a város centrumában. Na az meg a másik, hogy meg is látszik rajta, lehetséges, hogy ezért sminkeli magát. Ők tudják... :D
13l
Én most nem a kérdésre válaszolnék, hanem inkább az előzőhöz...
Ne hagyd magad! Az a gond az ilyen páwa nyomorékokkal, hogy csak csoportba kemények. Szóval valószínű, hogy azt a uktatást meg fogja bosszulni(persze csak ha még tízen ott vannak erősíteni).
Az én tanácsom, hogy amikor legközelebb körbe állnak, ne érdekeljen semmi és húzz be egy nagyot annak amelyiknek a legnagyobb a szája. Lehet, hogy nem fogod mindet leverni, de észre fogják venni, hogy nem hagyod magad...ergo már nem is olyan kemények....
Sok sikert kívánok hozzá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!