Miért ír ilyet valaki? Ha ilyet olvastok, nem szorul össze a szivetek, hogy hova süllyedt a világ? A cikk írójának mi lehet a szándéka? Miért nem veszi észre, hogy ezzel mennyire rossz példát teremt?
Véletlenül találtam erre egy Tolsztoj idézetet keresve, és annyira rosszul esett, hogy értékek felmutatása helyett mindenhol azt olvasom, hogy ma már egy nő sem lehet boldog a férjével, ha nincs a nagy szerető az életében. Miért irnak ilyen cikket? Miért ne lehetne valaki egész életében boldog a férjével, ha az szereti őt rajongással, hüen, teljes szívvel?
Nem olvastam végig, de szerintem nem állított benne olyat, hogy nem lehet valaki egész életében boldog a férjével. Most, hogy vele ez történt (bár nekem gyanús, hogy ez az írás csak fikció) az az ő egyéni kudarca. Ilyenek régen is voltak elég nagy számban, most is vannak, mindig is lesznek. Nem szorul össze a szívem, mivel ez nem az én problámám, bár a férjét sajnálom, de az ő hibája is, ha ennyire vak.
Szerintem nem teremt rossz példát, pontosabban szólva egyáltalán nem teremt példát, mert akinek normális az értékrendje, az úgysem fogja megcsalni a férjét, csak mert mások ezt teszik és azt állítják, hogy boldogok.
Ez egy fantáziadús, unatkozó tyúk irománya!
Miért gondolod, hogy MINDENKI így él és így gondolkozik?!
Nem kell mindent elhinni, amit a neten találsz, sőt a könyvekben leírt történetek 99%-a sem valódi történet, csupán a fantázia szüleménye.
A példát nem a blogok és a könyvek mutatják a mai fiataloknak, hanem te meg én, akik hűségesen élnek a társuk mellett 20-30-40-60 évig! (Én pl. 33 éve élek boldog házasságban a férjemmel, ezt a példát mutatjuk a gyerekeinknek.)
És az az igazság, hogy én sem könyvekből láttam a mintát, hanem a szüleim életéből, akik idestova 60 éve élnek együtt!... :D
Szerintem ez nem valos story, legalabb is nem ugy van leirva. Inkabb a no tul sok "romana" konyvet olvas, es kepzelodik, almodozik. Nekem ugy tunik. Bar lehet, hogy ilyen a stilusa, azert ir igy.
Megmondom neked oszinten, hogy en annyi rosszat olvasok itt is es mas forumokon is (megcsalas, hogyan csaljam meg a parom...stb.) hogy abszolut nem csodalkozok ezen.
Inkabb azon gondolkozom el sokszor, amikor valaki allitja a tarsarol, hogy "na o aztan a leghusegesebb ferfi a vilagon...stb" es el sem tudja kepzelni, hogy megcsaljak! Pedig a ferfiak is es a nok is hihetetlenul nagy szineszek, tagadnak, hazudnak.
Akinek nem inge...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!