néha én is így gondolom, de gyorsan elhesegetem ezt a gondolatot, mert ezen fölösleges gondolkodni, mivel itt élek. ha tanulás szempontjából nézed, ebben a korban lehet eddig a legtöbbet tanulni. minden téren.
2011. febr. 6. 08:21
2/13 anonim válasza:
én mindig ezt gondolom.
ha gondolod, segíthetsz feltallálni az időgépet :)
2011. febr. 6. 08:32
3/13 szamóca. válasza:
régen sem volt jobb. az emberek ugyanilyen gonoszak voltak, csak max nem jutott el hozzád a híre. az életkörülmények még rosszabbak voltak, csak esetleg nem láttad a luxust magadkörül.
2011. febr. 6. 09:57
4/13 anonim válasza:
Előbb? Mikor? A kommunizmusban? A világháborúk idején? A monarchia idején? Vagy még korábban, a sötét középkorban? Nagyon sok minden van, amit utálok ebben a világban, de én nem bánom, hogy nem akkor születtem, amikor bombák potyogtak az égből...
2011. febr. 6. 10:36
5/13 anonim válasza:
Nem vagy te kicsit bekepzelt?
2011. febr. 6. 14:04
6/13 anonim válasza:
A lehető legjobb korba születtél hidd el. Ha 14 évesen meghaltam volna, még akkor is 10x annyit tudtam volna mindenről mint egy 200 évvel ezelőtt élt ember.
2011. febr. 9. 19:59
7/13 anonim válasza:
Én a középkorban akarok élni Angliában:(:(
Minden vágyam ez már kis korom óta,kicsit mindig maradi voltam meg ilyesmi,de nekem annyira imponálnak a régi dolgok.Amikor nem volt még számítógép,telefon,az emberek lovasszekérrel vagy lóháton járkáltak...Hjaj,de nem is kínzom magam,mert úgy sem mehetek vissza abba az időbe:(
2011. febr. 9. 20:20
8/13 anonim válasza:
20:20
Megvalósíthatod az álmodat. Az USA-ban vannak csoportok akik egy komplett golfpálya nagyságú területet kerítettek el és berendezték középkoriasra. Ott élnek, alszanak, sőt mindent ott csinálnak. Bármikor ki lehet lépni.
Azért még megjegyzem, hogy ha valaki rosszul van bezzeg előkerül az érintőképernyős mobil és tárcsázzák is a mentőket. :DDD
2011. febr. 9. 20:32
9/13 anonim válasza:
nem volt jobb akkor sem hidd el :D esetleg 10-20 évvel ezelőtt talán...
2011. febr. 9. 20:45
10/13 anonim válasza:
20:20 vagyok
Hahahahahahahaha :D:D:D:D:D XD
Hát ez jó,lehet odaköltözök,de én nem fogok semmi elektronikai cuccot használni:P
Már csak meg kell várnom,h betöltsem a 18-at.:)
Lehet,hogy valakinek ez a mostani világ jobban tetszik,de én annyira utálok mindent a mai világban,legszívesebben elmennék 1 lakatlan szigetre...de a középkor jobban vonz:)
(Én mondom,miközben itt ülök a gép előtt...:D de én jól meg lennék nélküle:))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!