Szerintetek gáz,hogy továbbra is hordom a maszkot zárt térben?
Figyelt kérdés
Én nem a covid-tól félek,átestem rajta fél éve.Alapjában a betegségekkel van bajom,amik a levegőben terjednek.A minap a boltban is rámtüsszentett egy nő.Közelről telibe!Szerencsére volt rajta is meg rajtam is maszk.A munkahelyen is piszkálnak,mert egyedül csak én hordok maszkot.Persze most csak a zárt térről van szó,a szabadban rajtam sincs.2022. márc. 10. 13:42
51/56 anonim válasza:
Szerintem is mostanában elég surun jelentenek olyan eseteket, hogy bizonyos emberek rákohognek másokra->FIGYELEM most jon a lényeg: DIREKT. De persze ez csak a járány kezdete óta tunt fel a kutatóknak(az utca emberének, *manapság már mindenki annyira okosnak hiszi magát).
A maszkviselésrol meg még csak annyit, hogy NEM NEm véd meg sem téged sem a kornyezeted. Persze mindenkinek szive joga eldonteni hordja vagy nem hordja (csak MEGSÚgom hogy FELESLEGES).
52/56 anonim válasza:
51
Persze, azért van maszkban a csontvelő-átültetés után álló (miután már az utcára kimehet), mert nem véd a maszk.
53/56 anonim válasza:
Csodát nem fog tenni egy textildarab! Viszont a gázálarc, Na az aztán nem semmi.
55/56 anonim válasza:
Fura látvány, de mégfurább volt, mikor a ház előkertjében abban gereblyézett a meleg, napsütéses időben egy nő, aztán leült a padra, látszott nagyon kapkodja a levegőt a pofarongy alatt, de nem húzta volna lejebb. Ilyet látva, azt nem értem, hogy az emberek, hogy képesek ennyire megvonni maguktól a friss levegőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!