Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek gáz,hogy továbbra...

Szerintetek gáz,hogy továbbra is hordom a maszkot zárt térben?

Figyelt kérdés
Én nem a covid-tól félek,átestem rajta fél éve.Alapjában a betegségekkel van bajom,amik a levegőben terjednek.A minap a boltban is rámtüsszentett egy nő.Közelről telibe!Szerencsére volt rajta is meg rajtam is maszk.A munkahelyen is piszkálnak,mert egyedül csak én hordok maszkot.Persze most csak a zárt térről van szó,a szabadban rajtam sincs.

2022. márc. 10. 13:42
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
0%

38-as moshato magyaran x naponta mosva van es hasznalaton kivul szelloztetve is. De mindegy is. Nekem nem orvosi es nem ffp maszom van. De nekem kenyelmes amugy. Es nem is hordom egesz nap csak forgalmas helyeken. Utcan se szoktam hordani se ott ahol egy vagy ket ember van boltba. Szerintem mindenki tudja hogy csinalja de azert koszonjuk a tanacsot.

Van aki azert hordja mert oltas elott van, van aki csaladtagra vigyaz ezzel, van aki a kornyezetere. Millio oka lehet nem csak a retteges. Nagy tobbseg nem rettegesbol hordja. Pl. En tudom mi az hogy virus tanultam allategeszsegugyet.

2022. márc. 10. 18:14
 42/56 anonim ***** válasza:
54%
omg
2022. márc. 10. 18:15
 43/56 anonim ***** válasza:
65%

A textil nem tudom, ér-e valamit.

Amúgy védi a viselőjét a maszk (legalábbis pl az FFP2). Jutnak be kórokozók, de kevesebb jóval.

Csontvelő-átültetéskor és utána pár hétig voltaképpen nincs immunrendszere az egyénnek. Később van, de gyenge. Egy idő után mehet utcára, de maszkban. Maszkban! Tehát őt is védi a maszk, tehát véd.

2022. márc. 10. 18:17
 44/56 anonim ***** válasza:
36%

43-as mar irtam hogy nekem a textil maszkba van beepitve egy porszivo betet szuro. Az meg pl. azert tobb mindent szür.

De mindegy is. Az allergiasnak meg hagyd mar meg a szabad akaratat.

2022. márc. 10. 18:21
 45/56 anonim ***** válasza:
33%
Ja bocs 43-as nem neked szolt hanem annak aki fikazza a masxkot viseloket hogy szarra teszik az immunrendszeruket. Csak az elejet olvastam a madodik felet csak a valaszom utan. Ne vedd magadra rajottem hogy te nem az a valaszolo vagy.
2022. márc. 10. 18:23
 46/56 anonim ***** válasza:
* maszkot
2022. márc. 10. 18:23
 47/56 anonim ***** válasza:
kérdezze orvosát vagy gyógyszerészét
2022. márc. 10. 18:26
 48/56 anonim ***** válasza:
41%
Nem az, jogodban áll, és szerintem is célszerű a dolog.
2022. márc. 10. 19:29
 49/56 anonim ***** válasza:
14%
Azért az vicces hogy egy ilyen megosztó témára mennyi válasz érkezik. Bezzeg amikor fontos dolgokról lenne szó mindenki kussol.
2022. márc. 10. 19:29
 50/56 anonim ***** válasza:
70%

Olyan fura, hogy a magad fajtákra mindig ráköhögnek/tüsszentenek.

Budapesti vagyok, itt èlek 35 ève, de mèg sosem köhögtek rám...

2022. márc. 10. 22:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!