Szerintetek gáz,hogy továbbra is hordom a maszkot zárt térben?
33
A maszkozás nem gyengíti az immunrendszert, mert bejutnak a kórokozók, csak (esetleg jóval) kisebb számban. De bejutnak. Kiváltanak immunválaszt.
33-as az ürhajòsok, vadàszpilotak mind viselnek munkajuk soran maszkot, szkafandert mégis extrém egészségesek.
Aki irta hogy hordja ö meg allergias magyaran neki attol nem lesz erosebb az immunrendszere ha nem hordja mivel az immunrendszere hibasan mukodik eleve.
Te nem olvasod figyelmesen a vàlaszokat.
Amugy a maszk nem gyengiti az immunrendszert.
De amugy egy orvos is meg mutatta hogy nen lesz semmi baja az embernek ha egesz nap rajta a maszk es mindezt ugy szemléltette hogy 2 vagy harom orvosi maszkot vett fel egymasra.
35-os ha figyelted volna a 34-es válaszát akkor rájohettél volna hogy a maszk nem véd a korokozoktol hiszen szinte majdnem minden átjon rajta, számtalan orvos bemutatta azt is hogy még a vírus ellen sem használ. ebbol kovetkezik hogy a pollen is átjohet rajta és ezert az allergia ellen sem használ. Plussz az urhajósok esete teljesen más, hiszen ok nem azért hordanak maszkot mert RETTEGNEk hogy elkapnak valamit, hanem mert nem akarnak meghalni az oxigénhiány meg az óriási nyomás miatt.
Plussz: ha egész nap rajtad van a maszk és teleliheged akkor a kilélegzett levego egy része megmarad a maszkon ezenfelul ebbe tusszentesz és ismét visszalélegzed a már a maszkon megtelepedo bacikat. Ebbol kovetkezik hogy saját magad betegíted meg. Nem mellesleg alig lehet benne levegot kapni.
Ezek a maszkoko csak azért ''jók'' mert hamis biztonság érzetet adnak az embernek.
38-as nagyon jol tudom hogy az urhajos es vadaszpilota miert hord maszkot es szkafandert. Kivancsi voltam mennyire fuggtok ra erre. De ti az orvosi maszkal példàlòztok. Nekem nem olyan van.
Es amugy mindenkinek szabad akarata van. Van aki a csaladtagja miatt hordja, mert nem akarja hogy beteg legyen a kronikus beteg csaladtagja. Szoval mond el egyszer de hagyd meg a szabad akarat jogat a masiknak es ne manipulald.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!