Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek gáz,hogy továbbra...

Szerintetek gáz,hogy továbbra is hordom a maszkot zárt térben?

Figyelt kérdés
Én nem a covid-tól félek,átestem rajta fél éve.Alapjában a betegségekkel van bajom,amik a levegőben terjednek.A minap a boltban is rámtüsszentett egy nő.Közelről telibe!Szerencsére volt rajta is meg rajtam is maszk.A munkahelyen is piszkálnak,mert egyedül csak én hordok maszkot.Persze most csak a zárt térről van szó,a szabadban rajtam sincs.

2022. márc. 10. 13:42
1 2 3 4 5 6
 21/56 Kései Sirató ***** válasza:
81%
Nem gáz, szerintem senkit sem zavar. Engem legalábbis biztos, hogy nem.
2022. márc. 10. 14:19
 22/56 anonim ***** válasza:
47%
Leépítitek a saját immunrendszereteket, aztán csodálkoztok, ha egy náthától is meg akartok majd halni.
2022. márc. 10. 14:24
 23/56 anonim ***** válasza:
74%

Látod kérdező, itt is nyomkodják a pirosat arra a válaszomra miszerint por vagy pollen ellen is jó. :D

Szóval ja, sajnos mindig lesznek olyanok akik szerint gáz, ha nem érzed magad sz.rul. Nem értem, hogy nekik miért lesz jobb a napjuk attól, ha más nem kap levegőt. :( Nem szabad rájuk hallgatni mindenesetre. Csak szomorú hogy ennyire szeretnének másokat szenvedni látni.

2022. márc. 10. 14:28
 24/56 anonim ***** válasza:
73%

Remélem mindenki már tisztában van azzal, hogy ezek az orvosi maszkok is csak nagyon steril körülmények között hatnak és az orvosok se sokáig viselnek egyet.

Szóval ezek a textil maszkok még ennyit se védnek.

2022. márc. 10. 14:30
 25/56 anonim ***** válasza:
79%
#19 de nem a tüsszentéssel vagy a köhögéssel van gond, hanem hogy nem fordul el, nem teszi a szája elé a kezét. LEszarom a covidot, de nem szeretnék olyan kenyeret vagy pékárut enni, amire bárki rátüsszentett, vagy ráköhögött. Megáll az eszem hogy ezt magyarázni kell. Kicsit vonatkoztassunk már el a covidtól, édes istenem...
2022. márc. 10. 14:32
 26/56 anonim ***** válasza:
36%
Gaz. Ez előtt a 2 év maszkozos időszak előtt mit csináltál?
2022. márc. 10. 14:33
 27/56 anonim ***** válasza:
70%

23-as az ilyen emberekkel nem kell foglalkozni. Tedd azt ami neked és az egészségednek jó, és minden ilyen helyzetnél a szar is le van szarva szabály érvényes.

Nyilván aki csak random dobálgatja a zöld és piros pacsit az a frusztrációjukat, dühüket, itt próbálják levezetni. Az, hogy ezeknek az értékelő kezecskéknek a valódi jelentése minek kéne lennie, az már se a trollokat, se a dühkezelési problémával küzdőket, se a más véleményét nem tudja elfogadni típusúakat sajna nem érdekli.

Volt már rá példa, hogy egy segítséget nyújtó mentős adta a profi tanácsokat és ha a gazdi rá hallgat akkor a kutyája élne. Állat kategóriában válaszolt, és mindenki szétbarmolta a válaszait, aminek következtében a kérdező kutyája kimúlt. Mert talán már nem emlékszem, de valamilyen vagy vegyszert vagy fagyállót ivott a kutya. Ezt is egy gyk-s mesélte, egy szintén szétbarmolt kérdésnél. A mentős meg mondta, hogy mit adjon neki míg az állatorvos odaér. És igaza lett volna, de a többiek akadályozták a baromságukkal. Ez az a helyzet amikor az emberek ártanak. Sajna ilyen is volt. Amúgy meg a gyk-t jó kívülálló szemmel nézni, a lepiros pacsizott válaszokat is érdemes megnézni, és a zöld pacsis válaszokat is meggondolni, hogy biztos?!

Amúgy én zöld pacsiztalak vigasztaljon, mert igazad van.

2022. márc. 10. 14:38
 28/56 anonim ***** válasza:
51%
24-es én nem orvosi maszkot hordok már a kezdetek óta, hanem saját készítésűt, amibe porszívó szűrőbetét van. :D
2022. márc. 10. 14:41
 29/56 anonim ***** válasza:
93%
Mindenkinek a magánügye, hogy hord-e maszkot és milyent, engem nem zavar, nem is érdekel, és elvárom, hogy abba se szóljon bele senki, hogy én hordok-e maszkot vagy sem, ha nem kötelező.
2022. márc. 10. 14:44
 30/56 anonim ***** válasza:
54%
Te érzed. Én is hordom pl buszon. Mindig olyanok ülnek mögém akik krákognak, szívják a taknyukat jó hangosan meg köhögnek. Ilyen leprás férgek közé kell a maszk és a fertőtlenítő.
2022. márc. 10. 15:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!