A tudományhívők szerintetek dührohamot kapnak amikor valaki a lélekről beszél?
Velejéig materialista, darwinista az ilyen tudományhívők többsége?
Őszinte válaszokat kérnék!
Kérdező, a tudomány nem hit kérdése.
Ajnálom neked ezt a cikket olvasásra:
Az meg senkit sem érdekel, hogy hiszel-e a lélekben vagy sem, amíg nem akarod tudományos tényként elfogadtatni.
Ezo kategória barátom.
De tényleg, hogy bizonyítod?
13
A tudomány minek a kérdése tehát?
A kérdésemre nem jött válasz, miszerint hogyan különíted el a tudomány felsőbbrendűségét vallók csoportját más dolgokat vallóktól!
15
De mégis hogyan reagálsz ha egy barátod azt mondja neked, hogy neked nincs lelked. Vagy hogy pokolra jut a lelked? Elkezdesz tudományos előadást tartani, hogy miért is nincs lélek? Vagy leostobázod? Vagy hogyan reagálsz?
14
Tudománypártiak véleményére vagyok kíváncsi. Ha az ezóban teszem fel, nem válaszolnak már gőgből sem.
15ös vagyok
Azt mondanám rá hogy ilyen nem létezik, pl ha valaki kap egy súlyos agyhártyagyulladást vagy alzheimer kóros lesz és eltűnik a személyisége akkor ő már nem létezik.
"különíted el a tudomány felsőbbrendűségét vallók csoportját más dolgokat vallóktól!"
Úgy, hogy a tudomány állításai ellenőrizjetőek kísérletekkel, nagyjából bármikor, és működik
"De mégis hogyan reagálsz ha egy barátod azt mondja neked, hogy neked nincs lelked. Vagy hogy pokolra jut a lelked? Elkezdesz tudományos előadást tartani, hogy miért is nincs lélek? Vagy leostobázod? Vagy hogyan reagálsz?"
Elterelem a témát, vagy ha ragaszkodik hozzá, elmondom, hogy én ebben nem hiszek, szóval felesleges ilyenekről dumálnunk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!