Milyen az aki pszichopata ? Mit követ el és mit érez ?
Hú, elolvastam a hozzászólásokat, néhányan nagy tévedésben vannak. Aki pszichopata, vagy szociopata, az nem feltétlen akar rosszat, nem lételeme a pusztítás, de az sem igaz, hogy semmi emberi ne lenne benne.
A pszichopata akkor pusztít, ha ez érdekében àll és célravezető (több kapcsolatomban leépítettem pl. a párom önbizalmát azért, hogy uralni tudjam a kapcsolatban) de nem feltétlen arra törekszik, hogy ártson másnak. Én senkinek nem akarok rosszat, nem ér kielégülésként, ha valaki szenved, de ha én ezzel előnyhöz jutok, akkor nem érdekel a másik ember szenvedése.
Arról pedig, hogy ne lenne bennem semmi emberi, csak annyit mondok, hogy a lakónegyedben engem tartanak a legkedvesebb és legudvariasabb személynek. Mindig hangosan, mosolyogva köszönök, sosem vetítem ki másokra a rossz hangulatomat, de még csak dudálni sem szoktam őrült módjàra, ha valaki kihajt elém. Érdekes módon ez a neurotipikusoknak nem megy...
#32 "Mindig hangosan, mosolyogva köszönök, sosem vetítem ki másokra a rossz hangulatomat,"
Itt a lényeg. Ha tényleg pszichopata vagy, akkor ezek nem természetes, ösztönös dolgok, nem a személyiségedből következnek, hanem egy tudatos álarc, és nem azt tükrözik, aki igazából TE vagy, hát épp most írtad, hogy simán képes lennél embert ölni ha nem kapnának el. :D A leggyakoribb mondatok amúgy ezek, amikor valami tragédia történik, és végigkérdezik az ismerősöket, akik aztán tanácstalanul hajtogatják, hogy nem tudom elhinni, a legutolsó lenne, akiből kinézném, mindig előre köszönt, világ legrendesebb embere volt ránézésre, ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!