Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen az aki pszichopata ?...

Milyen az aki pszichopata ? Mit követ el és mit érez ?

Figyelt kérdés
2022. febr. 21. 20:20
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
89%
Pszichopata vagyok, bár a skála alján. Ez azt jelenti az én esetemben, hogy vannak bizonyos érzéseim azok felé, akiket ismerek, de az empátia teljesen hiányzik belőlem. Egy ismeretlent meg tudnék ölni, ha abból pl. százezer Ft hasznom lenne, teljesen mindegy, ki az illető. Természetesen nem teszem, mert börtönbe kerülnék érte és egyébként az átlagnál jóval intelligensebbnek tartom magam, emiatt nem szorulok arra, hogy bármilyen törvényszegést elkövessek, de ismétlem, ezt nem morális aggályok miatt nem teszem.
2022. febr. 21. 22:37
 32/56 anonim ***** válasza:
24%

Hú, elolvastam a hozzászólásokat, néhányan nagy tévedésben vannak. Aki pszichopata, vagy szociopata, az nem feltétlen akar rosszat, nem lételeme a pusztítás, de az sem igaz, hogy semmi emberi ne lenne benne.

A pszichopata akkor pusztít, ha ez érdekében àll és célravezető (több kapcsolatomban leépítettem pl. a párom önbizalmát azért, hogy uralni tudjam a kapcsolatban) de nem feltétlen arra törekszik, hogy ártson másnak. Én senkinek nem akarok rosszat, nem ér kielégülésként, ha valaki szenved, de ha én ezzel előnyhöz jutok, akkor nem érdekel a másik ember szenvedése.

Arról pedig, hogy ne lenne bennem semmi emberi, csak annyit mondok, hogy a lakónegyedben engem tartanak a legkedvesebb és legudvariasabb személynek. Mindig hangosan, mosolyogva köszönök, sosem vetítem ki másokra a rossz hangulatomat, de még csak dudálni sem szoktam őrült módjàra, ha valaki kihajt elém. Érdekes módon ez a neurotipikusoknak nem megy...

2022. febr. 21. 22:48
 33/56 anonim ***** válasza:
100%

#32 "Mindig hangosan, mosolyogva köszönök, sosem vetítem ki másokra a rossz hangulatomat,"

Itt a lényeg. Ha tényleg pszichopata vagy, akkor ezek nem természetes, ösztönös dolgok, nem a személyiségedből következnek, hanem egy tudatos álarc, és nem azt tükrözik, aki igazából TE vagy, hát épp most írtad, hogy simán képes lennél embert ölni ha nem kapnának el. :D A leggyakoribb mondatok amúgy ezek, amikor valami tragédia történik, és végigkérdezik az ismerősöket, akik aztán tanácstalanul hajtogatják, hogy nem tudom elhinni, a legutolsó lenne, akiből kinézném, mindig előre köszönt, világ legrendesebb embere volt ránézésre, ilyenek.

2022. febr. 21. 23:00
 34/56 anonim ***** válasza:
89%
32: Te valójában egy mozit vetítesz a többi ember felé, aminek minden szava hazugság. Színész vagy és megjátszod magad, nincs mit ezen szépíteni, igaza van 33-asnak.
2022. febr. 21. 23:05
 35/56 anonim ***** válasza:
100%
31: Azt írtad a 31-es kommentben, hogy képes lennél 100.000 Ft-ért megölni egy ismeretlen embert. Nem vagy normális.
2022. febr. 21. 23:08
 36/56 A kérdező kommentje:
Ezt úgy kell elképzelnem, hogy ha te vagy pl a pszichopata, akkor tudod, hogy az vagy, és nem is sajnálod ? És nem lehet mondjuk észrevenni az utcán hogy te vagy a pszichopata ? Mert én nem vagyok egy angyal, de én ilyeneket nem tudnék csinálni. Nem mintha akarnék. És nálam pl intelligensebb lennél ha ilyen vagy, úgy értem okosabb ?
2022. febr. 21. 23:24
 37/56 anonim ***** válasza:
100%
36: Nemcsak hogy nem sajnálja, de a legtöbb pszichopata büszke is rá, hogy az és felsőbbrendűnek tartja magát, másokat meg lenéz.
2022. febr. 21. 23:30
 38/56 A kérdező kommentje:
És mit csinál aki a skála tetején van ? Kicsit ellentmondások vannak ám. A filmekben láttad esetleg. Egyből az ilyen rocker vagy nem rocker feketében járó tizenéves főleg kislányok jutottak eszembe. Egyszer vagdosta a kezét hogy engem megfélemlítsen. Felnőtt vagyok, akkor is az voltam. Láttam már halálos gázolást is. Képzeld
2022. febr. 21. 23:33
 39/56 A kérdező kommentje:
33. Bocs mert időrendben írom . Akkor tényleg ő a pszichopata ? Mert ezek szerint nő . Én is tudok halkan de hangosan is köszönni de minek
2022. febr. 21. 23:37
 40/56 A kérdező kommentje:
Igen azt írta hogy meg tudna ölni valakit ha akarna. Hát én nem . Miért kell akarni ?
2022. febr. 21. 23:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!