Mondható egy ilyen nő pszichopatának?
Figyelt kérdés
munkatársnőnk folyamatosan ha új kolléga jön ( aki férfi) elkezd flörtölni vele, kirívóan viselkedni ( ilyenek hogy pl rövid szoknyát vesz fel és " direkt" lehajol vagy hozzáér a másikhoz, meg szemez velük. szerintem azért, hogy elcsábítsa őket és utána kihasználja ezt a függő helyzetet pl ha a munkában meg kell csinálni valamit amihez neki nincs kedve2021. dec. 6. 18:15
3/13 anonim válasza:
Inkább egy számító rohadt kis dög aki egyszer rá fog arra jönni hogy hiába hajolgat vagy megy le kutyába akkor sem fog előlrébb jutni
A szépség már ha van neki olyan az múlandó és vonatkozik ez minden emberre
A nők szégyene az ilyen fujj
Csinosnak mondott nő vagyok de ilyen eszembe nem jutna mint az ilyen nőknek
4/13 anonim válasza:
Ettől nem pszichopata. Halvány lila gőzöd sincs róla, hogy mi az. A kolléganőtök egyszerű mezei ri*anc.
5/13 anonim válasza:
Lehet csak szeret kefelni nem? Nembajaz. Attol meg h vki jo csaj v hazajon velem nem dolgoznek helyette 😅
6/13 A kérdező kommentje:
ja és azt hozzáteszem hogy főleg az önbizalomhiányos vagy rosszabb külsejű férfiakkal csinálja ezt
2021. dec. 6. 18:33
8/13 anonim válasza:
Akkor élvezi, hogy zavarba hozza őket, mert tudja, hogy úgysem fekszik le velük.
9/13 anonim válasza:
Vagy azért is csinálhatja, hogy a másikat kellemetlen helyzetbe küldje, hogy elmondhassa, hogy "Engem bántottak".
Nem 100-as az ilyen, tuti.
10/13 anonim válasza:
Nagy baj van az agyával az tuti, de ettől nem pszichopata.😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!