Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Gondolkodtatok már azon, hogy...

Gondolkodtatok már azon, hogy jó lenne gonosznak és érzelemmentesnek lenni, mint amilyenek a pszichopaták vagy a sorozatgyilkosok? Totál üresnek lenni belülről, depresszió, gyász és egyéb érzelmi kötődések nélkül élni.

Figyelt kérdés

2021. nov. 15. 22:39
1 2
 1/16 anonim válasza:
83%
Én valami hasonlót érzek mostanában, teljesen üres érzelmek nélkül. Pedig van barátom, szerető testvéreim, meg egy pár haverom is. Akkor ezek szerint pszichopata vagyok? xD
2021. nov. 15. 22:43
 2/16 anonim ***** válasza:
87%
Az miért jó. Belerugnál egy tehetetlen idős emberbe csak azért mert te gonosz, érzelemmentes vagy? Szerintem hamar kihúznák a májad. Érzelem mentesen... és a helye a testedben totál üres lenne.
2021. nov. 15. 22:45
 3/16 anonim válasza:
96%

1. vagyok

Tudom hogy nem jó dolog, azt ne hidd már hogy szerintem ez normális

Nagyon rosszul érzem magam miatta

2021. nov. 15. 22:48
 4/16 anonim válasza:
95%
Szia. Ilyen szigorúan megfogalmazva nem(pszicho meg sorozatgyilkos) ,de a sok csalódás miatt gondoltam már arra, hogy jobb lenne sokkal kevesebb érzelmi kötődésekkel élni mint azok akinek mondjuk csak az anyagi javak számítanak vagy kevesebb elvárással hogy ne kelljen csalódn, vagy ostobábak lenni és elhitetni magammal hogy jó ami szar... Néha bizony hátrány ha valakinek van érzelmi intelligenciája, de inkább így mint elvakulva
2021. nov. 15. 22:52
 5/16 anonim ***** válasza:
72%
Nem, mert akkor semmi se volna, ami emberré tesz.
2021. nov. 15. 22:58
 6/16 anonim ***** válasza:
85%

A legtöbb ilyen figura egy alja csúszómászó, akinek minden pillanata az életben szenvedés, mert nem úgy kezelik mint egy istent - ahogy szerinte tenniük kéne. Az életük egy káosz, irányíthatatlan és folyamatos önsz_pó körforgásban vannak; mindig ugyanazt a szrt nyelik.

A filmekben "kicsit" vonzóbban vannak általában megjelenítve, a valóságban azért más a helyzet.

2021. nov. 15. 22:59
 7/16 A kérdező kommentje:
Szerintem ők inkább másokat szopatnak.
2021. nov. 15. 23:12
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

#7:

De azt is csak azért, mert saját magukkal vannak problémáik.

Ez egy idézet egy sorozatgyilkostól, aki az áldozatairól mondta:

"Nem haragudtam rájuk, ők soha nem bántottak. De mások egész életemben bántottak, és ezért nekik kellett megfizetniük."

2021. nov. 15. 23:20
 9/16 anonim ***** válasza:
89%

Jesszus dehogy. Inkább azon szoktam gondolkozni higy milyen lenne ha MINDENKI képes lenne empátiát érezni.

Attól hogy a világ szar hely, én még szeretnék örömöt érezni néha. Ez pedig nem megy, ha üres vagy belülről.

2021. nov. 15. 23:27
 10/16 anonim ***** válasza:
Bevallom igen, párszor már gondolkodtam ilyenen.
2021. nov. 16. 00:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!