Gondolkodtatok már azon, hogy jó lenne gonosznak és érzelemmentesnek lenni, mint amilyenek a pszichopaták vagy a sorozatgyilkosok? Totál üresnek lenni belülről, depresszió, gyász és egyéb érzelmi kötődések nélkül élni.
1. vagyok
Tudom hogy nem jó dolog, azt ne hidd már hogy szerintem ez normális
Nagyon rosszul érzem magam miatta
A legtöbb ilyen figura egy alja csúszómászó, akinek minden pillanata az életben szenvedés, mert nem úgy kezelik mint egy istent - ahogy szerinte tenniük kéne. Az életük egy káosz, irányíthatatlan és folyamatos önsz_pó körforgásban vannak; mindig ugyanazt a szrt nyelik.
A filmekben "kicsit" vonzóbban vannak általában megjelenítve, a valóságban azért más a helyzet.
#7:
De azt is csak azért, mert saját magukkal vannak problémáik.
Ez egy idézet egy sorozatgyilkostól, aki az áldozatairól mondta:
"Nem haragudtam rájuk, ők soha nem bántottak. De mások egész életemben bántottak, és ezért nekik kellett megfizetniük."
Jesszus dehogy. Inkább azon szoktam gondolkozni higy milyen lenne ha MINDENKI képes lenne empátiát érezni.
Attól hogy a világ szar hely, én még szeretnék örömöt érezni néha. Ez pedig nem megy, ha üres vagy belülről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!