Érzelemmentesség?
Sziasztok! Tapasztalt már olyat valaki hogy kiüresedett belülről?se örülni nem tudok, se idegeskedni, de pl tervezni se nagyon- csak vagyok, nem egy túl jó állapot. köhögéses tünetekre kaptam 1 hónapja antidepit-én sem értem- pár szemet bevettem belőle mert rossz volt a hangulatom de nagyon sok mellékhatás kijött rögtön. Azóta érzem egy kőnek magam- mondjuk már előtte is kicsit magam alatt voltam a nem múló betegség miatt-bár a leleteim jók. Pszichiáternél voltam szerinte hipochondria,esetleg depresszív hangulat mivel túlságosan utánaolvastam a dolgoknak, ám a napjaim sivárak, röhögök a haverokkal, mosolygok, ölelgetem a barátnőm de semmi. Alvászavarok, étvágytalanság léptek még fel, valamint kezdek odajutni- pláne reggeli ébredések után- hogy már szuicid gondolatok is megfordulnak a fejemben.Úgy érzem nem köt le semmi ami eddig igen..
Egyébként van egy enyhe hőemelkedésem , fura valamit köhögök , és homloktáji nyomás van folyamatosan egy fülcsengéssel..
Hat komam, akkor olcson megusztad a dolgot. Most szedsz valamit?
Tudom, hogy milyen rossz erzes, es furcsa amit atelsz, normalis, hogy aggodsz. De ennel csak jobb lesz, szep lassan helyreall az idegrendszered, de nem szabad magad rajta stresszelni, mert akkor rosszab lesz, mert idegrendszered azt gondolja meg veszelyben vagy.
nem. Alvásgondokra 1-1 frontint, de ugyanúgy felriadok 3-4 óra után és onnantól folyamatosan zihálva ébredek mikor kezdődne az álom. orbáncfűből ittam egy csészét tegnapelőtt de tegnap már nem mertem inni hátha kiváltom a valdoxant
sajnos egyelőre olyan lapos minden hogy értelmét se látom az életnek.de remélem igazad van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!