Gond lenne a mentális egészségemmel?
8 éves korom óta nem tudok senki iránt érzelmeket táplálni, nincs lelkiismeretem, ha valami tragédia történik ahol sok ember hal meg, én csak mondok monoton hangon egy "sajnálom" -ot, amíg mások majd' könnyeznek ezen. Amikor elképzelem, hogy valamelyik családtagom hal meg, nem érzem azt, hogy sírnom kéne, vagy hiányoznának. Sőt, ez a két dolog az, ami a legmesszebb állna tőlem...
Néha elképzelem azt is, hogy megölöm azokat az embereket akiket utálok, mert ártottak nekem. Az ilyen gondolatokon jót mosolygok, néha kuncogok is...
Emellett 1-2 éve volt pár képi hallucinációm... Egy jó ideig nem tapasztaltam, viszont 1 hónapja újra voltak, csak akkor hangi is volt.
Sokszor beszéltem értelmetlen dolgokat, nem tudtam rendesen válaszolni egyszerű kérdésekre.
Ezeket elmondtam pár osztálytársamnak akik azt válaszolták, el kéne mennem pszichológushoz, viszont én nem mentem, mivel nem tudom máig hova mehetnék, plussz én normálisnak tartom, hogy még mindig nincsenek érzéseim és hallucinálok is néha.
( a néhol értelmetlen megfogalmazásért bocsánat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!