Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Érzelemmentesség érzete kb...

Érzelemmentesség érzete kb fél évente?

Figyelt kérdés

alapjáratban vidám, pozitiv gondolkodásu 29 éves nő vagyok.

Élvezi a munkáját a hobbijait és szereti a családját barátait.

Hajlamos vagyok deprressziora, kb fél éve kezdödik valamiféle mániás depresszio szerü cucc, mert ha történik valami akkor boldog vagyok de utána meg ha vége akkor visszaesve a hétköznapokba akkor depresszios leszek.az utobbi napokban folyamatosan sirnék,minden ok nélkül.

de az utobbi két napban semmi... üresség. semmit nem érzek. ha a szeretteimre gondolok nem érzek semmit.

sirni sem tudok hiszen ha nincs érzelem nincs sirás. zavarnak a zajok. a beszélgetés, emberi élet zajai.Ugy érzem nem akarok megszolalni , se találkozni emberekkel.

A munkámat két napja nagy eröszak árán végzem, hogy ne vegyenek észre rajtam semmit.

Most lementem boltba,de utána nem jöttem haza hanem céltalanul bolyongtam az utcákban másfél orát a szitálo esöben.

nem akarodzott hazajönni,de mégse maradhatok kinn...

az a fajta furcsaság van most,mikor az ember csak ül és bámul magaelé. gondolat nincs, érzelem nincs, még az is fura hogy lélegezni kell.

aztán ez majd valoszinüleg pár napo és elmulik és visszatérek azz életbe de eza 2. nap és konkrétan jo lenne fel sem ébredni másnap és soha többé. holott félek a haláltol.. de most semmit sem érzek..

félelmetes ez az érzés valakinek hasonlo?

2015. aug. 19. 19:45
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem sokaknak vannak ilyen mélypontjai, főleg ebben a mi civilizált világunkban. Időnként jól jön a magány, kell egy nagy, egész napos túra, céltalan bolyongás. Aztán mikor vége, frissen és újult erővel mehetünk vissza a mi kis mókuskerekünkbe.
2015. aug. 19. 19:58
 2/2 anonim ***** válasza:
Úgy tűnik, nincs férfipartnered, szerelmed. Hát keress!
2015. aug. 19. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!