Normális, ha nem érint meg emberek szenvedése, halála lelkileg? Családtagokkal persze nincs így! (15/L)
Én is kb. így vagyok ezzel. Mármint én is visszanézem, de nem élvezetből, hanem kiváncsiságból, meg mert kicist érdekel ez a téma.
14/L
Szerintem túl sok ilyesmit nézel, ezért érzéketlenné váltál iránta, csak egy jó mókának tartod. Érdemes lenne összeszámolnod, hány halált látsz egy hét alatt.
Az, hogy a filmekben és a híradóban teljesen természetes, hogy az emberek hullanak, mint a legyek, éles ellentétben áll a hétköznapi élettel. Amikor valaki haldoklik, azt mondják neki, ne add fel, kitartás, amikor egy 90 éves ember panaszkodik az egészségére, azt mondják neki, 120 évig fog élni... Tehát ha élőben találkozunk a halállal, úgy teszünk, mintha csak akarnunk kellene, és nem létezne többé. Mintha itt is el lehetne kapcsolni, vissza lehetne tekerni. De nem lehet.
Én pl crush fetish videokra kaptam rá,amiben csajok bogarakat,rákokat taposnak ízekre
Birom hallgatni ahogy recsegnek-ropognak a férgek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!