Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Érzelemmentesség?

Tomitvti kérdése:

Érzelemmentesség?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Tapasztalt már olyat valaki hogy kiüresedett belülről?se örülni nem tudok, se idegeskedni, de pl tervezni se nagyon- csak vagyok, nem egy túl jó állapot. köhögéses tünetekre kaptam 1 hónapja antidepit-én sem értem- pár szemet bevettem belőle mert rossz volt a hangulatom de nagyon sok mellékhatás kijött rögtön. Azóta érzem egy kőnek magam- mondjuk már előtte is kicsit magam alatt voltam a nem múló betegség miatt-bár a leleteim jók. Pszichiáternél voltam szerinte hipochondria,esetleg depresszív hangulat mivel túlságosan utánaolvastam a dolgoknak, ám a napjaim sivárak, röhögök a haverokkal, mosolygok, ölelgetem a barátnőm de semmi. Alvászavarok, étvágytalanság léptek még fel, valamint kezdek odajutni- pláne reggeli ébredések után- hogy már szuicid gondolatok is megfordulnak a fejemben.Úgy érzem nem köt le semmi ami eddig igen..

Egyébként van egy enyhe hőemelkedésem , fura valamit köhögök , és homloktáji nyomás van folyamatosan egy fülcsengéssel..

2018. aug. 30. 15:13
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Vezetéshez nehogy felrakd ezt a szemüveget. :D

Melatonin fontos az agy regenerálódásához, magyarul hamarabb fogod úgy érezni magad, mint korábban.

Antibiotikumra sört? Ez felkeltette az érdeklődésemet, akkor mi történt, miket tapasztaltál? Mikor szedtél antit?

2018. aug. 30. 20:45
 22/25 anonim ***** válasza:

Ezt találtam Valdoxannal kapcsolatban:

[link]

Kolléga azt írja Valdotól kapott szexuális mellékhatásokat.

2018. aug. 30. 20:54
 23/25 A kérdező kommentje:

Nem valtottam ki egyelore. Valamivel jobban vagyok a pozitiv valaszaitok ota :) de meg mindig kicsit osszeszedetlen es ures vagyok bar ez nem par napos sztori lesz mire helyrejon ugy erzem :) alvas is ment egyhuzamban majdnem 7 ora :D

7evvel ezelott- lefekudtem szepen masnap pont egy olyan randim lett volna amire honapok ota vartam- ejjel anyam felkialtott/ ideges tipus- mire felebredtem es remegtem, hanytam, kozben mintha a fejemben jatszodott volna az egesz elozo este- hallotram rendesen ahogy haveromek dumaljak ugyanazt ujra es ujra. Onnantol kezdve minden fura volt szintugy nem ettem hetekig nem tudtam aludni es fura volt az egesz vilag. Utana regeneralodas otthon- igazabol mar nem emlekszem h jottem ki de elmult magatol egy csapasra. Akkor is tulerzekeny voltam mindenre es talan volt egy kis kiuresedes akkor is bar akkor tenyleg csak a szobaban ultem es tv-t neztem ugyh ezt utolag mehez megallapitani.

Most doxycyclinre ittam es arra egy hetre jottek ki a tunetek. Elszivtam egy cigit, befulladtam tole- elotte mar fokozatosan elment az etvagyam- hirtelen az agyamba vagott vmi es onnantol kezdve vagyok rosszul.

1 Hetre ra levnibiotra is raittam fel uveg sort - antidepik elott 2 nappal tehat kb 1 honapja- balatoni nyaralason mert mar csak 1 szem volt, es nem birtam aludni. Igazabol az egybe esik az antidepi beszedessel ugyh passz melyik hozta ezt ki belolem. Mindig is erzekeny voltam a gyogyszerekre.

Egyebkent minden elott egyik ejjel arra ebredtem egy remalom utan - annyi maradt meg h nem birom megvakarni magam belul- hogy viszket a mellkasom . Emiatt kaptam ezt a sok szar gyogyszert es ebbol aakult ki ez a mostani allapot is a fulladassal karoltve.

2018. aug. 31. 13:55
 24/25 A kérdező kommentje:

Azota meg logtam 24 ben a webbetegen, belegondoltam mindenbe- mi ertelme megfurdeni v akar megmotdulni- meg csupa ilyen baromsag, es en ugy erzem ez valtotta ki ezt a fura latasmodot . Lehet hha valaki antidepik helyett segitett volna helyrerakni a gondolataim , nem pedig meg ijjesztgetni a skizofreniaval es tarsaival mar reg jol lennek... hulye egy helyzet. Raadasul a melom is megszunt azon a napon mikoraz az okos no leskizofren gyanusozott..

Bocsi a hosszu valasz miatt ilyenkor ezeket a sajat megnyugtatasomra is irogatom ki magambol :D

2018. aug. 31. 14:06
 25/25 anonim ***** válasza:

Lényeg, hogy fogadd el egy darabig újraindul az agyad, belátom nem egyszerű. Érzéseid ott vannak a háttérben ugyanúgy, csak jelenleg csökkentett módban engedi az agyar átélni őket.

Próbáld meg hideg vízzel megmosni az arcodat, naponta többször. Írok privit még mit próbálhatsz ki.

2018. aug. 31. 22:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!