Antiszoc? Pszihopata jellem?
Ez egy sérült, csalódott ember, aki nem meri átérezni az érzéseit. Fél a csalódástól, fájdalomtól.
A pszichopata ennél sokkal durvább. Nézz utána, ha érdekel, de még csak szociopata sem ez alapján. Csak egy sérült személy aki így vigyáz magára.
4/7 vagyok
Az antiszociális és pszichopata személyiségzavaros ember egyébként nem olyan amit te írtál le.
Az antiszociális és pszichopata nem törődik mások érzéseivel, nincs együttérzés benne, mindenkit eltapos aki az útjába kerül lelkiismeretfurdalás nélkül.
Ezen a két oldalon utánajárhatsz melyik személyiségzavarra mi jellemző.
az előző és ez is ez 2013-12-23 03:40 voltam
Még annyit ezekről, hogy ezek csak állapotok, amiken kemény munkával, pszichoterápiával, kitartással nagyban lehet javítani.
Úgy értem ezt. Ez csak egy leegyszerűsített példa lesz.
Ha valaki beszari a pókóktól, annak meg kell fognia egyet a kezében, és ott is kell, hogy tartsa. Ezt minnél többször kell csinálni, és a fóbia előbb utóbb nagyban enyhülni fog, de el is tűnhet.
Tehát le kell küzdeni a félelmeinket.
Mivel én társaságban szorongok, mostanában eljárok diszkóba, nem iszok egy csepp alkoholt sem, és bátorságból elkezdek táncolni. Próbálom elengedni magam saját erőből. Az alkohollal való elengedés már nem ér semmit, mert azzal nem fejlődik az emberben az a bizonyos valami, ami gyenge, amitől rosszul érzi magát az ember bizonyos szituációkban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!