Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Gondolkodtatok már azon, hogy...

Gondolkodtatok már azon, hogy jó lenne gonosznak és érzelemmentesnek lenni, mint amilyenek a pszichopaták vagy a sorozatgyilkosok? Totál üresnek lenni belülről, depresszió, gyász és egyéb érzelmi kötődések nélkül élni.

Figyelt kérdés

2021. nov. 15. 22:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Még nem. De arra már gondoltam, hogy mennyivel könnyebb az élete annak, aki tud nemet mondani vagy ki mer mondani dolgokat anélkül, hogy azon rágódna, mit gondolnak róla mások.

Igazából el is kezdtem így élni, pedig eleinte féltem, hogy egyedül maradok, mert bunkónak és öncélúnak éreztem magam. Aztán végül nem így lett, én pedig sokkal szabadabb lettem...

Nem kell mindig kedveskedni és másokhoz idomulni. Néha elég, ha nem vagy tudatosan rosszindulatú. Neked is egy életed van és attól, hogy tudod magad érvényesíteni és mersz önmagad lenni, nem leszel bunkó, még ha sokan szeretik is azt hinni.

2021. nov. 16. 08:23
 12/16 anonim ***** válasza:
Az érzelementesség nem hangzik rosszul, de minek lennék gonosz, mi hasznom van belőle?
2021. nov. 16. 09:18
 13/16 anonim ***** válasza:

Én pont ilyen vagyok.

Megvannak ennek is az előnyei és a hátrányai.

2021. nov. 16. 10:44
 14/16 anonim válasza:

13 King Kong

És miért lettél ilyen?

2021. nov. 16. 11:43
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem emlèkszem az ez elötti állapotra, szóval vagy így születtem, vagy a gyerekkori bántalmazásom 14 éves koromig.
2021. nov. 16. 13:25
 16/16 anonim ***** válasza:
Ne akarjatok ilyenek lenni. Rosszabb tud lenni mint a depresszió meg a gyász.
2021. nov. 21. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!