A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
25 szavazat
1/4 anonim válasza:
Lényegében az ilyen betegek sem 100% osak, a legbrutálisabb 99%-talán az nem, meg ugye most az se mindegy, hogy formális gyászról beszélünk e vagy csak h szar minden tőle.
2/4 anonim válasza:
A sorozatgyilkosok - mert gondolom azokról beszélsz - valami elmebaj vagy szexuális aberráció hatására gyilkolnak.
Ettől még az anyjukat, feleségüket, gyereküket elsirathatják, meggyászolhatják, mert azok az agyuk más szegletébe tartoznak.
Olvasni sorozatgyilkosokról, hogy példás családi életet éltek, a legjobb családapák voltak, még a gyerekeik szerint is.
De ha tényleg tömeggyilkosokról beszélsz, mint Sztálin, vagy Hitler, azokról nem tudok nyilatkozni.
3/4 anonim válasza:
Az igazi pszichopatáknak 3 ismérvük van: nem szeretnek, nem szoronganak, és nem tanulnak (tapasztalatból). Nem azért mert nem akarnak, hanem az agyuk nem képes rá. Felfogják, ha egy közeli rokonuk, vagy a kutyájuk meghal, de érzelmi dolgokat nem indít el bennük. Normális embereknek ezt nehéz elképzelni. Egy jó pszichopata képes elsajátítani a normál emberi viselkedést, tudja, hogy milyen helyzetben mit kell mondani, vagy milyen arcot illik vágni, de ezt úgy csinálja, mint ahogy te autót vezetsz. Ismétlem: tudnak mély érzéseket utánozni, viselkedni, de valódi érzéseik nincsenek. Mármint szeretet, gyász és hasonlók. Eljátszák az érzelmeket, de átérezni nem tudják.
4/4 anonim válasza:
Attól függ, mert mondjuk a volt angoltanárom szerint én is pszichopata voltam 15 évesen, mert nem beszéltem órán és még nem volt barátnőm sem akkor, tehát kijelentette, hogy nekem nincsenek érzéseim, bár ő közölte velünk azt is, hogy 18 évesen vesztette el, meg ott mondogatta érettségim se lesz, nem hogy pszichológiát végezzek, hisz oda még őt se vették fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!