Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A volt csajom azt mondja...

A volt csajom azt mondja pszichopata vagyok, és teljesen tönkre tettem?

Figyelt kérdés

Azt mondta hogy amióta velem szakított nem tud férfira nézni, annyira elege van, és hogy szerinte én nárcisztikus pszichopata vagyok, manipuláltam, hazudtam neki stb és teljesen tönkre tettem lelkileg.

Egyszer megcsaltam de már akkor amikor szakítófélben voltunk...na de a lényeg az hogy amikor szakítottunk, akkor én is k..ra szarul voltam, nekem is minden bánatom volt (jó nem sírtam) de konkrétan szenvedtem.

Szóval csak szerintem nincs igaza? A pszichopatáknak ugyanis nincsenek érzéseik nem? 24l 29f

2021. dec. 29. 22:09
 1/8 anonim ***** válasza:
78%
Valójában tök mindegy. Megcsaltad. Te nyomorék f@$z. 💪
2021. dec. 29. 22:11
 2/8 anonim ***** válasza:
75%
Tehát a szakítában, amit ugye mindkét félt megvisel érzelmileg, a lényeg, hogy te rosszul érezted magad. Nárcisztikus pipa.
2021. dec. 29. 22:26
 3/8 anonim ***** válasza:
77%
Most miután privát üzenetben kipuffogtad magad és játszod a menő csávót, beléptél a másik felhasználóddal leszavazósdit játszani? 29 éves létedre igen nagy kretén vagy. Ez egy 15 évestől is gáz.
2021. dec. 29. 22:34
 4/8 A kérdező kommentje:
Én nem írtam senkinek.
2021. dec. 29. 23:04
 5/8 anonim ***** válasza:
28%
3. Honnan tudod ki szavazott le?
2021. dec. 29. 23:07
 6/8 anonim ***** válasza:
16%
Ebből a kérdésből + leírásából szerintem nem derül ki.
2021. dec. 29. 23:28
 7/8 anonim ***** válasza:
72%

Manapsag mindenki onjelolt pszichologus, konnyen aggatjak a jelzoket masokra, foleg ismeretlenul.

Nezd meg az itteni kerdeseket, a valaszolok donto tobbsege egybol narcisztikusnak, pszichopatanak irjak le a szoban forgo egyent.

Ez van.

Azert, mert vki ezt mondta, az meg nem jelent semmit, az nem egy hivatalos diagnozis, szard le!

2021. dec. 30. 07:13
 8/8 anonim ***** válasza:
0%

Amikor épp szakítottatok, akkor már mindegy talán, mit csinálsz.

A nők 99% túlérzékeny kis virágszál, akik extrajogokat akarnak maguknak mindenhova, többnyire túlkapásos módszerekkel. És ha ezt nem kapják meg, lesz a kiszemeltjük pszichopata, nárcisztikus, stb.

Bíróságok is ezért röhögik többnyire képen a nőket a hisztijükre.

2021. dec. 30. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!