Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Más is úgy érzi, hogy kimaradt...

Más is úgy érzi, hogy kimaradt a gyerekkora? 25/F

Figyelt kérdés

Valamiért mindig az volt az érzésem, hogy nekem sose volt megengedve igazán, hogy gyerek legyek. Mert mindig voltak kisebb feszültségek, gondok, betegségek a családban, idegeskedés. Problémák voltak. És emiatt nem igazán éreztem sose gyerekként magamat.

Iskolásként sokat bullyingoltak engem ok nélkül. Nem volt sose önfeledt gyerekkorom, valahogy nem is néztem olyan sok rajzfilmet, nem játszottam sokat. Ha meglátok egy játszóterét, olyan szívesen lecsúsznék a csúszdán, vagy libikókáznék, de ezt nem tehetem meg, 25 éves vagyok, még elmebetegnek titulálnának engem, pedig nem vagyok az!

Vidámparkokba járnék, felülnék a hullámvasútra, szórakoznék gőzerővel. Az ember gyerekként csinál hülyeségeket, azt érzem ezekből kimaradtam. Vagyis rajtam röhögtek az emberek, nem velem. Nagy különbség! Olyan jó lenne haverokkal hülyülni, hülyéskedni, csínyt tenni. Ez nekem úgy érzem kimaradt. Úgy igazából jó lenne nevetni, kacagni, röhögni. Kezdek öregedni, úgy, hogy nem éltem ki igazán a gyerekkoromat.

Szerintetek elmebeteg vagyok?

2022. febr. 21. 19:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Én már kinőttem 24 évesen a 14 éveskori rohangálást össze vissza járni a haverokkal és szerintem jó volt a gyerekkorom a lehetőségekhez képest nem a legjobb de azért jó volt a hétvégi csavargások megvoltak
2022. febr. 22. 10:20
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Még én vagyok apám alkoholista volt sajnos 15 évig élt velünk úgyhogy voltak kellemetlen helyzetek is az életben emiatt de azért jó volt
2022. febr. 22. 10:24
 13/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Én annyira szeretném átélni a gyermeki boldogságot, az önfeledt szórakozást, mosolyt, apró, de nem törvénybe ütköző csínyeket. Ugratni a haverokat. Tök jó lenne. Persze úgy, hogy senki se sértődne meg és mindenféle káros szenvedély (alkohol, drogok) nélkül. Tehát nem elzülleni.
2022. febr. 22. 10:31
 14/17 A kérdező kommentje:
De talán a legjobban egy baráti ölelés hiányzik..
2022. febr. 22. 10:33
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Nincs mit! Még járhatsz moziba meg bulizni meg minden ami jó csak keresd meg a haverokat akikkel jóban vagy
2022. febr. 22. 10:34
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Szeretem, tisztelem a szüleim és bár úgy érzem, hogy jó munkát végeztek a felnevelésem során (ezt de fura volt leírni, nem öndicséret/önfényezés akart lenni amúgy), helyenként jóval több szigorban volt részem, nagyobb elvárásokkal, mint kellett volna. Valamint tőlem mindig hatalmas komolyságot vártak el, és helyenként azt éreztem, hogy emiatt hamarabb kellett felnőnöm. Bár a sok tanulás tanulmányi úton előnyömre vált, a szociális életem és esetenként a lelkivilágom rovására ment az egész. Nekem elég szépen kimaradt a spontaneitás, a hosszabb felhőtlen szórakozás az életemből, de sosem késő ezeket pótolni :)

A játszóteres példa pedig igenis teljesen rendben van, nyugodtan csússz le azon a csúszdán és nyugodtan hintázz egyet! Nincsen ezzel semmi gond.

Pár napja egy aranyos idős párt láttam hintában ülni a helyi nagy játszótéren, senki nem nézett rájuk rosszallóan, pont, hogy az ellentéte volt.

A baráti ölelésre pedig jobb híján:

[link]

Remélem sikerül megtalálnod Kérdező azt a baráti társaságot, akikkel a fentebb leírtakat megvalósíthatod :)

2022. febr. 25. 23:12
 17/17 A kérdező kommentje:
Jó lenne hintázni, mint egy kisgyerek. 🙂 Kacagni, táncolni, nevetni.
2022. febr. 26. 00:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!