Másnál is kimaradtak ezek a gyerekkorból? Ki hogy éli meg utólag a hiányát?
Lehet hogy az én szüleim voltak ilyen rendhagyók, de nálatok is kimaradtak a közös programok? Gondolok itt kirándulásra, kertben nyársalásra, vidámparkra stb.
Nálatok mi volt enek az oka? Így utólag hogy álltok ezeknek a hiányához?
Nekünk is a közös program annyiban merült ki , hogy otthon nyarsaltunk,bogracsoztunk. Egyszer voltunk nyaralni belföldön Apum akkor is a kocsmában volt napokig.
Szerintem mi megtehettuk volna, Anyukám nagyon szeretett volna ilyen programokat. Csak hát ..apum..gyerekkoromban azt hittem a faluból senki se jár nagyon nyaralni. Később kiderült hogy rengeteget jártak külföldre. Felnőttként ugyanilyen kapcsolataim voltak hogy sehova sem mentünk..nem voltak közös programok.
Mi általában a baleseti sebészetre mentünk családi programra mert iszákosak szüleim.
Kirándulás, vidámpark és hasonló nem maradt ki mert rokonok és a barátaim szülei sokszor meghivtak amikor a saját gyereküket vitték.
Az én szüleim míg éltek nagyszüleim akkor hozzájuk mentünk le az volt nyaralás , illetve míg kisebb voltam az apai nagyszüleimhez mentem nyaralni nekik volt telkük ott nyaraltak azt imádtam.
Kamaszkorban meg nem volt nyaralás sehol már .
Viszont én gyerekeimet mindig elvitem és most is viszem kirándulni,nyaralni is mentünk .
Anyám egyedül nevelt a testvéremet és engem. 2 munkahelyen dolgozott. A testvérem 20 volt már akkor is mikor külön költöztünk apámtól. Nem dolgozott, drogozott, a haverjai is ott laktak szinte nálunk. Kb soha nem volt otthon kaja se, mindent megettek.
Nyaralásra se pénze, se ideje nem volt anyámnak. Akkor töltöttünk időt együtt, ha suli után bementem hozzá a büfébe ahol dolgozott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!