Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi az, ami kimaradt a gyerekko...

Mi az, ami kimaradt a gyerekkorotokból, mert nem volt rá pénzetek, vagy mert tiltották?

Figyelt kérdés

nekem ilyen volt a tamakocsi vagy hogy mondják. És a tetrisz. Sosem vettek, pedig mindenkinek volt már...

Volt olyan, akit sosem vittek nyaralni, mi pedig minden évben voltunk /nem drága helyeken, csak Velencei-tó, Tisza v. Balcsi/. Gondolom ez nekik is rosszul eshetett, ahogy nekem a tetriszes játék.

2012. dec. 21. 10:34
 1/6 anonim válasza:
16 évig nem ehetem cukorkát illetve chipset...
2012. dec. 21. 10:47
 2/6 anonim ***** válasza:

Tamagotchi amúgy. :)

Nekem nem pénz miatt, meg nem is tiltás miatt, hanem az akkori lusta hozzáállásomból adódóan maradt ki olyasmi, amit utólag bánok: jó lett volna színjátszókörbe járni, szerepelni, énekelni-táncolni tanulni... Felnőtt koromra musical-rajongó lettem, és tök jó lett volna, ha nem csak nézni, hanem csinálni is tudom.

Bár ez persze akkoriban még nem volt olyan divat, mint most, szóval egyszerűen ez akkor eszembe sem jutott. Nem is tudom, hol lett volna ilyesmire lehetőségem. Ma már minden suliban van kb. színjátszó csoport, meg külön iskolák erre, akkoriban (20 éve) szerintem még nem nagyon volt. De ezt bánom nagyon. :(

2012. dec. 21. 10:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Kamasz koromban nem igazán engedtek el koncertekre (meg úgy sehova), pedig nagyon jó lett volna benne lenni pl. az Edda koncertek világában, azt nagyon sajnálom.
2012. dec. 21. 11:28
 4/6 anonim ***** válasza:
Apám mindig a Tiszára vitt minket nyaralni. Rendszerváltás után, amikor már mindenki ideoda járkált, akkor is. Először 29 évesen voltam külföldön, már 30 elmúltam mire egy tengert láttam.
2012. dec. 21. 13:26
 5/6 anonim ***** válasza:

Sosem voltam külföldön

Zongorázni szerettem volna

Egy évig jártam ritmikus sportgimnasztikára, nagyon jól ment, imádtam is, az edző is tehetségesnek tartott, aztán kiírattak, mert drága volt

Ezt a három dolgot fájlalom a legjobban, ebben a sorrendben. Az utazgatást azóta bepótoltam...

2012. dec. 21. 14:10
 6/6 anonim ***** válasza:
nem ihattam kólát soha...
2012. dec. 21. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!