Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi az az LSD trip? Milyen az,...

Mi az az LSD trip? Milyen az, amikor valaki be van gombázva?

Figyelt kérdés

Nem célom semmi reklám, vagy promó. Mindig is érdekeltek a pszichedelikumok működése és hatásmechanizmusaik. Természetesen NEM próbáltam még sose és NEM célom bárkit is arra ösztökélni, hogy kipróbálja! Csupán edukatív jellegű az egész. Csak videókat, illetve beszámolókat néztem.

Hogy kell egy ilyen tripet elképzelni? Csak beszámolókat olvastam, de szerintem ez nem adja vissza ugyanazt, mintha kipróbálná valaki. Annyit tudok, hogy más tudatállapotba kerül az illető, egységélményt tapasztalhat meg, eggyé válhat az Univerzummal, megvilágosodásszerű élményekre tehet szert. Esetleg van valaki, aki tudja, hogy kell ezt elképzelni? Mert én csak arra tudok hagyatkozni, amit olvastam/hallottam róla, de ez valószínű nem adja vissza a teljes igazságot.

Azt tudom, hogy van a varázsgomba, ayahuasca, LSD. Ezek mennyiben különböznek egymástól?

2022. febr. 14. 11:58
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
45%

A drogosok neked azt fogjak mondani hogy milyen jo, mennyire kiemelte oket a depressziobol es milyen biztonsagos es ez egy uj merfoldko lesz a jovoben a mentalis problemakra.

Tovabba vagy elfelejtenek beszelni a sulyos mellekhatasokrol (peldaul maradando flashbackek, azaz hirtelen hallucinaciok, pszichotikus allapotok annak ellenere hogy mar evek ota nem szeded a cuccot) vagy szerintuk olyan nincs is.

Ismerek egy sracot aki tinedzser meg egyetemista koraban szetdrogozta az agyat ketamine - amfetamin - lsd - meg szinte az osszes, ma mar nem drogozik mert allitasa szerint ugy szetcseszte az osszes ilyen szar az agyat hogy maradandoan felskizofren - skizofren lett toluk es szedi az antipszichotikumokat.

A nem drogosok, orvosok, pszichiaterek jobb esetben nevetnek egyet az ilyen megszolalasokon vagy ugy tesznek mintha nem is hallottak volna, rosszabb esetben bekuldenek a zart osztalyra ha nagyon meg akarod oket gyozni errol.

Vannak tanulmanyok az LSD-rol meg ketamine meg ilyenekrol, es valamiert nem azt a konkluziot vontak le, hogy ez a titok kulcsa a mentalis betegsegekben, sot, pont az ellenkezojet hoztak ki.

Visszaterve az LSD tripre, az csupan drogos allapotban tapasztalt pszichotikus allapot, ahol kulonbozo hallucinaciokat el meg az ember illetve tapasztal intenziv erzelmi instabilitast - panik, nyugalom, euforia, felelem. Ez az allapot inkabb az LSD, psilocybin meg a tobbi "varazsgombara" jellemzo.

Amfetamine, heroin, ketamine meg az osszes nem ismert kiserleti szer azok altalaban vagy porgetnek vagy euforiat okoznak vagy kiutnek (pl quaaludes, benzodiazepinek, barbitalok meg a tobbi).

Ket okbol nem erdemes ezekkel szorakozni, de meg a haverokkal sem.

1. Ezeket a drogokat nem valami ceg csinalja altalaban, hanem otthoni laborokban csinaljak "szakertok", es ezen felul amit te LSD-nek kapsz az nem feltetlen LSD hanem egyeb toxikus vagy karos anyag mert profitalni akarnak ezert beleraknak mindenfele hulyeseget. Kiveve az amfetaminok, methylphenidate mert azt hivatalosan is elfogadtak a torveny szerint tobb allam, igy kozismert peldaul a ritalin, adderall, vyvanse meg ezek. Ezek tiszta szubsztanciak, cegek torveny szerint eljarva gyartjak oket mint peldaul a tejet a SPAR.

2. Illegalis, bortonbe kerulhetsz, illetve az egeszsegedet kockaztatod komoly szinten. Aki ennek az ellenkezojet akarja bizonygatni arra ne hallgass, olyanok mint a jehova tanui, szerintuk nincs semmi baj a drogokkal amiket a "szakertok" keszitenek nekik az otthoni laboratoriumban es tudjak mit csinalnak, holott mar reges reg atestek a lo tulso oldalara, ne adj isten mar le is estek rola, csak nem akarjak/felnek bevallani.

Semmilyen szinten nem eri meg ezekkel szorakozni. Tudom haverok raderoszakoljak mert ha nem szeded be akkor pisis vagy. De legyel te a legokosabb inkabb.

2022. febr. 16. 18:32
 32/47 A kérdező kommentje:
31: Csak elméleti síkon kérdeztem.
2022. febr. 16. 18:44
 33/47 anonim ***** válasza:
30%

32

Igen, mindegyik ott kezdte.

2022. febr. 16. 18:47
 34/47 anonim ***** válasza:
65%

Egy baktériumnak el tudnád magyarázni, az emberi lét komplexitását, bonyolult érzelmeket?

Na akkor mit magyarázzam neked a spirituális trippeket...

Kezdj el meditálni.

2022. febr. 16. 20:19
 35/47 A kérdező kommentje:
33: Semmi hátsószándékom nincs vele.
2022. febr. 16. 20:27
 36/47 anonim ***** válasza:
100%
Ha lesz rá lehetőséged, próbáld ki. Életem egyik legmeghatározóbb, leghasznosabb élménye volt és hosszú távon is pozitív hatása lesz rád. Mindenkinek kötelezővé tenném. :)
2022. ápr. 10. 17:23
 37/47 anonim ***** válasza:
78%
Amúgy a 31-es egy iszonyatos nagy barom, fogalma sincs arról, hogy mit beszél. :D Az ilyenek miatt tart ott ez az ország ahol van.
2022. ápr. 10. 17:24
 38/47 anonim ***** válasza:
100%
Épp a napokban volt a hírekben, hogy Kanadában legalizálták, hogy a gyógyíthatatlan rákbetegek varázsgombát kapjanak, hogy csökkentség a halálszorongást és a depressziót.
2022. ápr. 10. 17:32
 39/47 anonim ***** válasza:
69%
38: Kanadában csak elvileg illegális a varázsgomba, a gyakorlatban nem jár érte büntetés. Léteznek is magic mushroom boltok Kanadában, ha az internetről rendelsz Kanadában, akkor is megjön a csomag, nem foglalják le.
2022. ápr. 10. 17:53
 40/47 anonim válasza:
67%
Kanadában gondok voltak. Ennek ellenére sikerült hatékonyan kezelni a függőségeket. Szóval jól nyomják 😄
2022. ápr. 10. 20:37
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!