Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi az az LSD trip? Milyen az,...

Mi az az LSD trip? Milyen az, amikor valaki be van gombázva?

Figyelt kérdés

Nem célom semmi reklám, vagy promó. Mindig is érdekeltek a pszichedelikumok működése és hatásmechanizmusaik. Természetesen NEM próbáltam még sose és NEM célom bárkit is arra ösztökélni, hogy kipróbálja! Csupán edukatív jellegű az egész. Csak videókat, illetve beszámolókat néztem.

Hogy kell egy ilyen tripet elképzelni? Csak beszámolókat olvastam, de szerintem ez nem adja vissza ugyanazt, mintha kipróbálná valaki. Annyit tudok, hogy más tudatállapotba kerül az illető, egységélményt tapasztalhat meg, eggyé válhat az Univerzummal, megvilágosodásszerű élményekre tehet szert. Esetleg van valaki, aki tudja, hogy kell ezt elképzelni? Mert én csak arra tudok hagyatkozni, amit olvastam/hallottam róla, de ez valószínű nem adja vissza a teljes igazságot.

Azt tudom, hogy van a varázsgomba, ayahuasca, LSD. Ezek mennyiben különböznek egymástól?

2022. febr. 14. 11:58
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
2022. febr. 14. 14:35
 12/47 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nagyon érdekfeszítő. Sajnos tabusítva vannak ezek a szerek, pedig tudományos keretek között akár lehetne kísérletezni velük. NEM, nem azt mondom, hogy mindenki trippeljen ész nélkül, még mielőtt valaki félreértené.
2022. febr. 14. 18:13
 13/47 anonim ***** válasza:
39%
Ilyen állapotot tudatos almodassal is el lehet érni nem, kell hozza semmilyen szer
2022. febr. 14. 18:34
 14/47 A kérdező kommentje:
12: Milyen az a tudatos álmodás? Hogy kell előidézni?
2022. febr. 14. 18:35
 15/47 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet sehogy máshogy elérni azt amit az LSD mutat!

Talán 30 év napi szintű, rendszerese meditációval a közelébe lehet érni.

2022. febr. 14. 18:49
 16/47 anonim ***** válasza:
100%
Már csak azért is, mert a tudat egy nagyobb teljesítményre kapcsol. Ilyet csak a hallucinogének tudnak. Ezért is aki nem próbálta, annak ez elképzelhetetlen.
2022. febr. 14. 18:52
 17/47 anonim ***** válasza:
92%

Egyetétek, aki ezt nem tapasztalta személyesen, az egyszerűen nem tudja elképzelni a dolgot.

ma 18:13

Az elmúlt 10 évben eléggé reneszánszát éli a dolog, rengeteg kutatás készül a témában az USA és Nyugat-Európa vezető tudományos intézeteiben.

2022. febr. 14. 19:04
 18/47 A kérdező kommentje:
Ayahuascáról is vannak fenn érdekes videók. Ezek alapján próbálom elképzelni, milyen lehet. De szerintem ezek épphogy csak súrolják a valóságot. Azt olvastam, talán ez a legerősebb hallucinogén szer mind közül. Amikor tényleg valaki egy másik világba kerül. De erről azok tudnak mesélni, akik részesei voltak ennek a lelki hullámvasút-utazásnak.
2022. febr. 14. 20:45
 19/47 anonim ***** válasza:
100%
A gombázás kipróbálása amúgy teljesen reális cél egy holland nyaralás során. Legális a magic truffle az országban.
2022. febr. 14. 20:53
 20/47 A kérdező kommentje:
20: Elvileg Mexikóban is vannak ilyen "begombázós" helyek. Egy videóban láttam.
2022. febr. 14. 20:55
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!