Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen egy goth lány? Hogyan...

Milyen egy goth lány? Hogyan öltözködjek, milyen kiegészítők kellenek?

Figyelt kérdés
Az már pipa hogy csak fekete ruha, mert csak olyanokba járok. De azon belül milyen jellegű ruhakat vegyek majd. Mert gondolom attól még nem leszek goth hogy csak feketebe jarok mindig
tegnap 13:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
76%

Miért akarsz goth lenni?

Van ennek a stílusnak valami ideológiája, vagy ez csak az öltözködésről szól?

Mert ha csak utóbbi a helyzet, akkor egy rakás kép van fent a neten goth csajokról, onnan nyerhetsz ötletet.

tegnap 13:10
 2/14 anonim ***** válasza:
70%
Ha azt sem tudod, hogyan öltözködnek, miért vonz?
tegnap 13:19
 3/14 anonim ***** válasza:
86%
Járj utána a stílusnak, sok forrás áll rendelkezésre.
tegnap 13:22
 4/14 anonim ***** válasza:
89%
Miért szeretnél goth lenni, amikor láthatóan neked ez nem egy természetes dolog, hanem magadra erőltetnéd?
tegnap 13:29
 5/14 anonim ***** válasza:
30%

Gyerekek! Olvastatok olyat a kérdésben, hogy "akarjak-e goth lenni"? Miért nem lehet a kérdésre válaszolni? Agyonragozza mindenki.

Kérdező! A Pinteresten jó ötletek vannak "gothic girl clothing ideas" címen.

[link]

Aztán a Meska, Metal-Shop, Rockpince is kínálnak ilyen témájű kiegészítőket, ruhadarabokat.

tegnap 13:39
 6/14 anonim ***** válasza:
58%

#5: tehát azt gondolod, felesleges tisztázni, tényleg gothokra gondol, nem pl. steampunkra vagy emora?

Gyerek vagy Te.

tegnap 13:49
 7/14 anonim válasza:
80%
Én szülés előtt soft goth stílusban öltözködtem. Még mindig van egy csomó ruhám, a szolidabbakat még hordom is időnként. A goth stílus nem olcsó. A legtöbb cuccom a darkincloset-ről vagy a fantasmagoria-ról származik. Az ékszereket magamnak készítettem csipkéből, ásványokból, kész alapanyagokból főképp. Időnként varrok is magamnak. A fekete mellett jöhet a lila, piros,bordó, zöld sötétebb árnyalata is. Azért előbb azt is csekkold le, hogy tetszik-e neked az a zenei stílus, ami hozzátartozik. (Type O Negative, Paradise Lost, Lacuna Coil, Sirenia, Lacrimas Profundere, Epica, stb.). A baráti kör is meghatározó, mert egyedül goth-nak lenni egy baráti körben, na ezt nem tudom elképzelni.
tegnap 13:57
 8/14 Katona Dius ***** válasza:
100%

Ha nem ismered a stílust, a kultúráját, akkor miért akarsz úgy öltözni?

Nem kötözködésből, csak tényleg nemértem. Általában úgy szokott történni, hogy megismersz egy kultúrát, egy stílust és próbálod leutánozni, magadévá tenni. Ha forddítva van, ha csak valaki kedvéért csinálod, akkor ne tedd!

Légy önmagad, a saját stílusodat követsd.

tegnap 14:03
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Maradjunk annyiban, hogy amiket felsoroltál, azok gothic metál zenekarok, amiknek nem igazán van közük a post-punk, darkwave, coldwave zenéhez, ami az igazi goth zene nem pedig csak egy totál idegen metál zenei ágazat, amit szeretni szoktak többnyire a gothok is.

Itt rohadt nagy fogalmatlanság van. Ez nem az öltözködésről szól, hanem egy művészeti szubkultúra zenével, irodalommal, filozófiával. Erről van bármi fogalma a kérdezőnek, bármi kötődése ezekhez? Láthatóan nincs, mert akkor nem azt kérdezné, hogy mit kell csinálnia ahhoz, hogy goth legyen. Ez nem egy címke vagy egy tiktok aesthetic, hanem az önkifejezés és az autentikusság a lényege. Ha már egy vázlatos goth skatulyához akarsz igazodni, nem a saját szájízed, egyedi lelkületed alapján alkotod meg önmagad, akkor már nem vagy goth.

tegnap 14:04
 10/14 anonim ***** válasza:
0%
azt hittem ez már kiment a divatból mint az emo
tegnap 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!