Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen egy goth lány? Hogyan...

Milyen egy goth lány? Hogyan öltözködjek, milyen kiegészítők kellenek?

Figyelt kérdés
Az már pipa hogy csak fekete ruha, mert csak olyanokba járok. De azon belül milyen jellegű ruhakat vegyek majd. Mert gondolom attól még nem leszek goth hogy csak feketebe jarok mindig
tegnap 13:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Mert nem értesz semmit az egészhez. Ez nem egy divathullám, mint a bársony melegítő haspólóval.

A grunge, rocker és metalhead közösség, a punkok, az emok és a gothok zenei szubkultúrák. A szubkultúrának pont nem az a lényege, hogy "divatos és kelendő".

tegnap 14:09
 12/16 anonim ***** válasza:

Szia!

A legértelmesebb szubkultúra a goth 🖤💜 Ajánlom Aleesia világa youtube csatornáját, Ő szerintem nagyon 'átadja' ezt az életérzést! Szeretem a videóit, egy igazán kreatív és szerethető karakter! Olvass a témában, ismerd meg ezt a szubkultúrát! Szerintem nagyon szépek a viktoriánus goth-ok, és a dark mori boszis vonulat is bejön. Magam is gyakran járok feketében, tiniként talán ez a stílus volt a legközelebb hozzám, de soha nem "kategorizáltam" be magamat.😉 Remélem tudtam segíteni...

35/N🙂

tegnap 14:41
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

A goth egy zenei szubkultúra.

Aki ezt a zenét hallgatja, eljár a koncertekre, bulikra az goth.

"Életérzés" meg "filozófia" nincs egységes.

Ismerek sok olyat aki 40 éve hallgatja a Fields of the Nephilimet meg Siouxsiet, de nem minden nap jár feketében.

Dave Vanian, Andrew Eldritch és Patricia Morrison pl talpig fehérben is goth.

[link]

[link]

A szubkultúra nagyon sokféle, a deathrock pl összelóg a punkkal, a neofolk vonal a népzenével, az industrial az elektronikus zenével.

Ez pl mind goth zene:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Aztán ha bulizni mennél, itt nézd meg a program ajánlót.

További infóért meg a cikkeket. Laptopon egyszerűbb lesz olvasni.

[link]

tegnap 15:53
 14/16 Metionin ***** válasza:
100%
Tudom, hogy nem ilyen válaszra vársz de nincsenek kötelező ruhadarabok, sőt, feketében sem "kell" járni. Sokféle goth ember van, mindenki a saját életviteléhez, pénztárcájához és érdeklődéséhez igazítja a kinézetét. Ki szoknyás, ki nadrágos, ki fűzős, ki szakadt neccharisnyás, ki hosszú szoknyás stb. Nézd csak meg egy-egy nagy goth fesztiválról a képeket, hányféle kinézetű ember van ott. Nem ez a lényeg, simán vedd fel, ami jól áll és tetszik. Érdeklődést tekintve is többféle goth van, anno pl. hozzám az irodalom sokkal hamarabb eljutott, mint a zene, mert még egy magnónk sem volt, míg könyvtár igen. A személyiségnek kell passzolni a szubkultúrához, minden más csak külsőség.
tegnap 16:16
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

“Milyen egy goth lány?”

Olyan lélek, aki bolondul az olyan zenekarokért, mint a The Cure, The Sisters Of Mercy, Bauhaus, Joy Division, The Damned…stb. És még sok másért, ami a post-punk, a sötétebb újhullám, vagy akár előzményként a proto-punk palettáján mozog (a nagy ikonjaink kedvencei).

“Hogyan öltözködjek, milyen kiegészítők kellenek?”

Mivel ez egy zenei szubkultúra, a közhiedelemmel ellentétben nem ezen van a hangsúly. Az viszont hozzátartozik, hogy ne érdekeljen, mit gondolnak mások, vagy ki mit gondol megbotránkoztatónak. Hagyd a fenébe a tükör előtt tipegő szánalmas kamu-gothokat, akiket a TikTokon látsz. Ezek nagy része csak lejáratja a szubkultúrát. Ha elmész egy koncertre vagy rendezvényre, láthatod, hogy nincs két egyforma goth.

ma 10:22
 16/16 anonim ***** válasza:

“Az már pipa hogy csak fekete ruha, mert csak olyanokba járok”

Nem gondolnád, hány férfi goth ismerősöm van, aki imád cukorkaszínekben járni.

ma 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!