Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan öltözködjek, ha kövér...

Hogyan öltözködjek, ha kövér vagyok? (Lány)

Figyelt kérdés
Sziasztok! Az a helyzet, hogy jóval nagyobb a súlyom az átlagnál. Már régóta nem méretkeztem, nem akarom tudni mennyi vagyok pontosan... Azt szeretném kérdezni, hogy tudnátok tanácsolni valami öltözködési tippet? Fogalmam sincs mit vegyek fel, hogy egy picit csinosabb legyek. Ráadásul nem is az a homokóra alakú molett vagyok. Előre is köszi a segítséget!
2022. febr. 12. 17:42
 1/5 anonim válasza:
90%

Látatlanban elég nehéz megmondani mert attól.is függ,hogy körte vagy alma alkatod vagy.

Azt tanácsolom menj be ruhaüzletekbe és próbálhass mi hogy áll:)

2022. febr. 12. 18:32
 2/5 anonim ***** válasza:
40%
Az alkatod ruháit - drámai minták és színek nélkül.
2022. febr. 12. 19:04
 3/5 NTBS ***** válasza:
78%
Stílusosan. Nagyon sok férfi szereti a "kövér" lányokat. Főleg, amikor szépen öltözködnek, mert ők is tudnak. Vannak nagyobb méretű ruhákat áruló boltok, internetes oldalak és készíttethetsz magadra egyedi ruhát is, jó az mondjuk drága, de lehet egy pár ilyen darabod.
2022. febr. 12. 19:32
 4/5 anonim ***** válasza:
94%
Nézz utána a Kibbe testtípusoknak és próbálj meg az alapján összehozni valamit. Aly Artnak van egy csomó videója (persze más videóst is nézhetsz) a különböző típusokról, stílusokról. Van egy olyan "szabály", hogy, ha nagyon bizonytalan vagy, öltözz úgy, mintha Classic lennél, mert azok a ruhadarabok elég általánosak, formálisak és, bár lehet nem a legjobb választás a testedre, viszont messze nem a legrosszabb, mert a Classic van pont középen a 13 típus között..
2022. febr. 12. 20:44
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek! Első: sajnos nem körte alakom van, hanem olyasmi, mint az alma.
2022. febr. 14. 16:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!