Ͳi is összevásárolták minden kaját 7végére & kidobjátok hétfőn?
Figyelt kérdés
Ez ugye csak nekem van. Nagyon aggódok hogy éhen halok2022. febr. 6. 19:43
41/44 A kérdező kommentje:
Hétfőn minden be lesz zárva Istenem ! Egy csomó dolgot fogok vásárolni. És te?
2023. okt. 20. 18:08
42/44 anonim válasza:
Már be is vásároltam jól, de szerintem holnap is megyek egy kört, biztos, ami biztos!
43/44 anonim válasza:
Más is világvégére készül ilyenkor, de ha ismered a fogyasztási szokásaidat akkor csak annyit vásárolsz mint máskor.
44/44 anonim válasza:
Lencsét és kölest, búzadarát meg korpás lisztet tartok talonba, abból akármikor friss ételt tudok készíteni. Régebben néha a joghurtot is sajátkezűleg oltott,am egy 16-literes üstben, néha porból, de általában egyszerűen egy kis joghurtból mint inditókultúrából.
Középszintre meg krumpli, sütőtük tartatik, ezek nem olyan tartósak, de ezek is frissek maradnak egy hétig, a heti termelői piacon igy elég ujitani őket.
Közértbe nem megyek, 2020 eleje óta nem voltam zárt helyen idegenben, csak egyszer a távmunka szerződés aláírásakor meg az oltópontokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!