Ͳi is összevásárolták minden kaját 7végére & kidobjátok hétfőn?
Figyelt kérdés
Ez ugye csak nekem van. Nagyon aggódok hogy éhen halok2022. febr. 6. 19:43
11/44 anonim válasza:
8. vagyok: mit lépek?? :D Aldis kocsi 3. kasszába. Sakk-matt. :D
12/44 anonim válasza:
Hétfőn miért kéne kidobni?Mit veszel, hogy 2 nap alatt megromlik?Idióta vagy, ugye tudod?
13/44 A kérdező kommentje:
Régóta tudom hogy idióta vagyok. Nem mondasz újjat. Hát már nem friss és mást kíván a szervezet. Én nem tudok úgy enni, hogy most ezt kell megenni. Amit kívánok azt burkolom. Vágod?
2022. febr. 6. 20:47
14/44 anonim válasza:
Vágni a húst kell, öcsi. De minek írtad ki a kérdést, ha csak kötekszel? Ja bocsi, te hülye vagy, be is vallottad.
15/44 anonim válasza:
Sajnos megesik.
Nekem például olyan szokott lenni, hogy megkívánok egy pizzát, megrendelem, aztán rájövök, hogy nem bírom egyben megenni. Kihűlten másnap főleg nem kívánom, így a fele megy a kukába.
16/44 A kérdező kommentje:
Olyan ramaty pizzákat hoznak a futárok, hogy sokszor meg sem lehet enni. Már másnap ehetetlen vacak
2022. febr. 6. 21:40
17/44 anonim válasza:
Honnan van olyan T betűd? Nekem is kell....
Ͳ - ezt kimásoltam, de így nem az igazi.
18/44 anonim válasza:
Nem, mert ez hatalmas pénz- és ételpazarlás, valamint felelőtlenség.
19/44 anonim válasza:
Nálam nincs ilyen. Nagy ritkán olyan van, hogy 1-1 paradicsom, narancs, 1-2 szelet sonka megromlik, mert rosszul mértem fel az időt.
20/44 A kérdező kommentje:
Most így egy "esetleges" atomháborúra mit vásároltok össze? Ne felejtsük, hogy Putyin családja már bunkerben van. Tudnak valamit...
2022. márc. 5. 15:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!