Akik pár hete összevásároltak több 10 kg lisztet, cukrot most jó? Jobb lehet nekik? Sütnek éjjel-nappal?
Én wc papírt vettem többet. Most van itthon 3 csomag ( 36 tekercs).
Nem normális dolog, de volt kb 1 hét amikor nem volt és nem tudtam venni.
Most így nyugodtabb vagyok mert legalább 4 hónapra elég ami van.
Élelmiszerből nem tárazok.
Az a durva, hogy hétvégén én is nekiálltam sütni, pedig szerintem 3 év alatt, amióta a jelenlegi lakásunkban lakunk egy kezemen megtudom számolni, hányszor sütöttem a családnak. :D
Az ok elég egyszerű. Annyira unalmas a négy fal között, hogy most szívesen bíbelődöm ezzel és a gyerek is elszórakozik mondjuk a pogácsa szaggatással. Egyébként inkább megvesszük, ha valamit megennénk és ezt az időd másra fordítjuk (kirándulunk, játszóterezünk, játszóházazunk, stb.). Megjegyzem mi nem vagyunk nagy bevásárlók, mérhetetlenül ki voltam borulva, amikor két hete egy nyamvadt húslevest nem tudtunk főzni, mert az utolsó farhátat is elvitték mindkét nagy áruházból és egy hentestől, ahol jártunk. Nem baj, kitaláltunk mást.
Mindezek után én pénteken meglepődtem, hogy lisztet és élesztőt is (komoly 1-1 kg-t/darabot) tudtam venni a boltban. :D Sőt, ezen termékek elé már nagybetűkkel ki volt írva, hogy max 10 darabot vehet egy vásárló. Én még ezt is sokallom, de mindegy. Normál helyeken ezt már bevezették szerencsére, így továbbra sem rettegünk az éhenhalástól. Szerintem szánalmas, amit emberek egymással tesznek, merthogy ezt nem a vírus teszi velünk, ezt az emberek önzősége generálja. ÉN ÉN ÉN, nekem legyen húsom élesztőm, tejfölöm, minden szarom, a másik meg ott dögöljön meg és véletlenül se tudjon semmi "frisset" főzni magának. Remélem az összes ilyen beledöglik a kartonszámra felvásárolt gusztustalan konzerveibe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!