A buta emberek miért beszélnek éjjel-nappal?
Figyelt kérdés
Úgy vettem észre, hogy minél butább valaki, annál jobban szereti jártatni a száját. Miért van ez? Miért érzik létfontosságúnak az állandó szájmenést? Mi a bajuk a csenddel?2019. júl. 31. 17:12
1/8 anonim válasza:
Én ezt horoszkóphoz is kötöm. Barátnőm skorpió. Rájuk jellemző, hogy be nem áll a szájuk. Barátnőm folyton lejáratja magát annyit beszél. Nem is azzal van a baj hogy beszél, hanem amilyen sületlenségeket mond. Mindenki összenéz, hogy milyen szép lány és hogy mennyire buta p*csa.
Párom tesója szintén nagyon buta, jár neki is rendesen a szája. Ugyanakkor ott a másik tesója aki okos, és pont emiatt beszél sokat, mert folyton okoskodik és mindent megakar magyarázni, mintha valami h*lye, életképtelen valamik lennénk.
2/8 anonim válasza:
Azért mert buták. Gyerekként azt nagy nehezen felfogták hogy a kapcsolatteremtés meg a társas élet egyik fontos eleme a beszélgetés, de azt már nem sikerült felfogniuk hogy ennek értelmének is kell lennie, nem csak értelmetlen szájalásnak.
3/8 anonim válasza:
Első, te sem vagy valami hű de intelligens, ha hiszel a horoszkópokban. 😀😀😀
5/8 anonim válasza:
Én személyiség-típushoz kötném. A szangvinikusok ilyenek, akik egyáltalán nem képesek figyelembe venni, hogy rajtuk kívül vannak, élnek mások is, és talán nekik is lenne mondanivalójuk.
6/8 anonim válasza:
Ja persze, az nagy intelligenciára vall ismeretlenül lenézni valakit, csak mert hisz valamiben. :)
7/8 anonim válasza:
Megválaszoltad önmagad. Mert buták ;)
8/8 anonim válasza:
egyszerű ez egy ÖsztÖnÖs megfelelési kényszer bizonyitásból fakad .D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!