Ͳi is összevásárolták minden kaját 7végére & kidobjátok hétfőn?
Figyelt kérdés
Ez ugye csak nekem van. Nagyon aggódok hogy éhen halok2022. febr. 6. 19:43
31/44 anonim válasza:
Persze, ez a hobbim. Alig várom mindig, hogy hosszú hétvége legyen és legyen okom esztelenül nagybevásárolni, hogy aztán kidobhassam.
32/44 anonim válasza:
Vécépapírt is vegyetek! Vécépapírt!
33/44 A kérdező kommentje:
Ismét ezt teszem karácsonyra
2022. dec. 23. 11:36
34/44 anonim válasza:
Nagyon remélem hogy csak szórakozol.
35/44 anonim válasza:
Soha nem dobtam ki kaját, amit megveszek azt meg is eszem!
Ha valaki tényleg azt csinálja, hogy megveszi a kaját és utána meg kidobja, az illetőnél komoly bajok vannak fejben!
Ha nem kell a kaja, amit megvettél, akkor ad oda olyan személyeknek, akik rászorulnak.
Ha poénnak szántad, akkor sem tartom viccesnek!
37/44 NTBS válasza:
Sose veszek felesleges dolgokat.
38/44 anonim válasza:
Nem :D tudod mi előre szoktunk gondolkodni, és azt vesszük meg, amit felhasznalunk. Amíg nem fogy el egy adag, addig mem főzünk rá, így nem pazarlunk. De elég szomorú hogy valaki válság idején ilyet megenged magának, hogy kaját dob ki. Legalább adnad oda a szomszédnak vagy valami...
39/44 anonim válasza:
Én már a bolt előtt kidobom. Megveszem, aztán a bolthoz legközelebbi kukába belevágom az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!