Ͳi is összevásárolták minden kaját 7végére & kidobjátok hétfőn?
Figyelt kérdés
Ez ugye csak nekem van. Nagyon aggódok hogy éhen halok2022. febr. 6. 19:43
A kérdező szavazást indított:
igen
Néha
Nem.
104 szavazat
1/44 anonim válasza:
Nem, ez hatalmas butaságra és felelőtlenségre utal.
2/44 anonim válasza:
Szokott lenni ilyen.De van hogy csak kedden,szerdán dobom ki.De azért belepiszmogok.
3/44 anonim válasza:
Nincs ott bolt hétvégén ahol laksz, vagy mi?
4/44 anonim válasza:
Nem. Ha mégis maradna, akkor az hétfőn vagy elfogy, vagy megy a fagyasztóba.
5/44 anonim válasza:
Arra törekszem, hogy minél kevesebb ételt pazaroljak, így ritkán fordul elő hogy ki kellene dobni bármit is
6/44 A kérdező kommentje:
Van csak nincs nyitva
2022. febr. 6. 19:52
7/44 anonim válasza:
Nem, nálam általában fordítva szokott lenni, arra az egy napra (vasárnap), amikor nem vagyok boltközelben, általában elfelejtek bevásárolni. Persze eddig még sosem haltam éhen, ha mást nem, akkor főzök ki tésztát valamivel, vagy sütök palacsintát, vagy persze a joker a pizza, amire minden maradékot a hűtőből rá lehet rakni (lelkes sajtfogyasztó vagyok, az mindig van a hűtőben).
8/44 anonim válasza:
Erre való a lista és az online reklámújság! :) Mindig ki kell lesni, hogy mi kell otthonra, így nem csábulsz el mindenféle felesleges szarra! :D
9/44 A kérdező kommentje:
Nem. Én direkt vásárolok ennyit, hogy ne éhezzek 7végén aztán megmarad. Erre mit lépsz?
2022. febr. 6. 20:30
10/44 anonim válasza:
De miért kell kidobni hétfőn? Milyen kaja az, amit vasárnap megehetsz, hétfőn vagy kedden meg már nem, ki kell dobni?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!