Az elfogadást és toleranciát hírdető emberek.Ti hogyan vélekedtek a nyílvános pedofil listáról? Egyetértettek vele?
A gyerekek gyakran még szólni sem tudnak az ilyen atrocitásokról.
Nekem volt egy esetem ami már gimiben történt, és mégis későn vettemmészre a támadó közeledést.
Az ember legtöbször jóhiszemű és naív, szerencsére az eset miatt nem lettem homofób, de azért eléggé traumatizált.
Ugyanakkor, miért állunk meg a pedofiloknál? Hol a többi erőszaktevő?
Hol vannak a gyilkosok vagy a tolvajok?
Vagy miért nem sütünk rájuk rögtön billogot, hisz a legtöbb szülő úgy sem néz rá az ilyen oldalakra, vagy úgy sem jegyez meg minden arcot.
Ez miben különbözik a középkori billogozástól?
Akár mennyire is fájnak az ilyen esetek, ezt akkor semmtartom jó ötletnek.
A bűnösöket el kell szeparálni a külvilágtól, nem pedig megbélyegezni őket.
Nem hiába vannak a bűnözők arcai kicenzúrázva a bírósági felvételeken.
A listára az kerül fel, akinek priusza van. Én ezt nem érzem igazságosnak. Miért nem kereshetek már rá akkor arra is, aki gyilkosságért, nemi erőszakért vagy bolti lopásért ült?
Megilletne a jog minket, hogy tudjuk, milyen emberek között élünk. Nem csak a pedofilok, hanem minden bűnelkövető esetén
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!