Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az elfogadást és toleranciát...

Az elfogadást és toleranciát hírdető emberek.Ti hogyan vélekedtek a nyílvános pedofil listáról? Egyetértettek vele?

Figyelt kérdés
2022. febr. 6. 12:06
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szélsőségesen toleráns / elfogadó ember vagyok, én meghúzom a toleranciában azt a határt, hogy olyan ember iránt nem vagyok toleráns, aki másoknak fizikai kárt okoz, másokkal erőszakoskodik, vagy olyan lényt kényszerít akár erővel, akár hazugságokkal meg érzelmi zsarolással aktusra, aki nem elég fejlett ahhoz érzelmileg és agyilag, hogy vissza tudja utasítani. Tehát azokkal a pedofilokkal, akik már valahogy elkezdték kiélni a vágyaikat, nem vagyok toleráns (ugyanígy nem vagyok toleráns állatkínzókkal, szexuális erőszakot elkövetőkkel, gyerekverőkkel sem). És ezt meg kifejezetten támogatom, hogy ezeknek az embereknek a neve legyen nyilvános, hogy más gyerek ne kerüljön a karmaik közé.
2022. febr. 7. 12:11
 32/34 anonim ***** válasza:
13%

A gyerekek gyakran még szólni sem tudnak az ilyen atrocitásokról.

Nekem volt egy esetem ami már gimiben történt, és mégis későn vettemmészre a támadó közeledést.

Az ember legtöbször jóhiszemű és naív, szerencsére az eset miatt nem lettem homofób, de azért eléggé traumatizált.

Ugyanakkor, miért állunk meg a pedofiloknál? Hol a többi erőszaktevő?

Hol vannak a gyilkosok vagy a tolvajok?

Vagy miért nem sütünk rájuk rögtön billogot, hisz a legtöbb szülő úgy sem néz rá az ilyen oldalakra, vagy úgy sem jegyez meg minden arcot.

Ez miben különbözik a középkori billogozástól?

Akár mennyire is fájnak az ilyen esetek, ezt akkor semmtartom jó ötletnek.

A bűnösöket el kell szeparálni a külvilágtól, nem pedig megbélyegezni őket.

Nem hiába vannak a bűnözők arcai kicenzúrázva a bírósági felvételeken.

2022. febr. 7. 12:34
 33/34 anonim ***** válasza:
83%

A listára az kerül fel, akinek priusza van. Én ezt nem érzem igazságosnak. Miért nem kereshetek már rá akkor arra is, aki gyilkosságért, nemi erőszakért vagy bolti lopásért ült?

Megilletne a jog minket, hogy tudjuk, milyen emberek között élünk. Nem csak a pedofilok, hanem minden bűnelkövető esetén

2022. febr. 7. 12:56
 34/34 anonim ***** válasza:
4%
Nem értek egyet.
2022. febr. 8. 12:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!