Az elfogadást és toleranciát hírdető emberek.Ti hogyan vélekedtek a nyílvános pedofil listáról? Egyetértettek vele?
Figyelt kérdés
2022. febr. 6. 12:06
1/34 anonim válasza:
Igen. Nem erdemelnek sem elfogadast sem toleranciat.
2/34 anonim válasza:
Az elfogadást és toleranciát hirdető emberek EGYIKE SEM fogadja el vagy tolerálja a pedofíliát. Valamit összekevertél ezzel kapcsolatban.
Egyébként a lista nem minden értelemben nyílvános, szerintem hasznos de nem teljesen jól alkamazható.
3/34 anonim válasza:
Most legalabb a Szekesfehervariak is tudjak hol kell Kaletat keresni
4/34 anonim válasza:
Igen. Én elfogadó és toleráns vagyok, de van ami nem érdemli meg. Ilyen a pedofília, a zoofília, gerontofília, és a nekrofília, tehát minden amiben az egyik fél nem egyezik bele, vagy nem tud ellenállni.
5/34 anonim válasza:
Az elfogadást és a tolarenciát a másság ellen, (pl melegekkel szemben) hirdetik. A pedofília teljesen más dolog, de úgy látom, nálad, kérdező, már működik a propaganda. Nyugodtan pontozz le, de még így, nyugdíjasan sem érdekel, kinek milyen az identitása, semmi bajom a melegekkel, csak ne hirdessék, maradjon a dolog a hálószobában. Kifejezetten konzervatív beállítottságú vagyok, de a pedofíliát a melegekkel összemosni, nonszensz. A pedofília büntetendő cselekedet, ZÉRÓ toleranciával! Ne keverd a szezont a fazonnal!
6/34 A kérdező kommentje:
5-ös.Nem pontozok le senkit.Elfogadom mindenki válaszát.Semmiféle propaganda nem működik nálam.Egyszerűen kíváncsi vagyok hogy az emberek meddig mennek el,a toleranciával.Hol van az a bizonyos határ.
2022. febr. 6. 12:25
8/34 anonim válasza:
Az elfogadás és a tolerancia azért nem terjed ki mindenre, legalábbis nálam. Vannak cselekedetek amiket nem tudok elfogadni. Teljesen egyetértek a pedofil listával!
9/34 anonim válasza:
Kérdező, még nem írtak a kérdésedhez kommentet azok, akiket igazán vársz😂.
Talán ebédelnek most, de nyugi, jönnek majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!