Egyetértetek azzal, ha nem tudom megérteni azokat, akik panaszkodnak, hogy alig bírnak megélni, de mellette azért fenntartanak saját kocsit?
Figyelt kérdés
2021. szept. 9. 11:30
A kérdező szavazást indított:
Igen.
Nem.
32 szavazat
1/11 anonim válasza:
Az érdekes hogy ebbe a nyomorba miért volt tele a balaton idén?
Miért vannak tele a szupermaketek(bp.) hétköznap is?
KG állítása szerint azért vannak dugók, mert 300 ezerrel több a kocsi budapesten,érdekes anomália.De ezekbe már a "" haladó"" balosok nyilván nem gondolnak bele..
2/11 anonim válasza:
Kérdező, azért nem mindegy, hol, hogyan, milyen kocsit.
Aki egy zsákfaluban lakik és 70 km-re jár dolgozni, attól ne sajnálj egy 15 éves Suzukit. Aki minden évben külföldön nyaral és Audival jár, az meg ne sírjon.
3/11 anonim válasza:
Ennek 2 oka van, az egyik hogy a sok proli görcsösen próbál minden pénzéből autót venni. A másik hogy Magyarországon minden társadalmi osztály fröcsög, panaszkokodik és sír.
4/11 anonim válasza:
Lehet hogy ha nem lenne kocsijuk akkor az "alig tudnak megélni" megváltozna "nem tudnak megélni"-re, mert munkába járnak vele, hogy azt a minimális létszínvonalat fenntarthassák.
5/11 anonim válasza:
A gépjármű használatának lehetősége az ezredforduló tájékán minősült luxusnak, - manapság már hétköznapi igény. És ez akkor is így van, ha te mást gondolsz erről, kérdező!
6/11 anonim válasza:
Én elég gazdag vagyok, hogy ne kelljen autót fenntartanom.
7/11 anonim válasza:
Nem vagy te normális. Szerinted, hogy a tökömbe járjak be 60km-re arrébb dolgozni, amikor már a buszaink felét elvették (a sofőr sokszor nem adott jegyet, kis falu, így megy kb. 4 busz, azok is átszállásosak), ami maradt, azokkal pont nem érek be. Igen, marha nagy luxus, de ha nem lenne akkor éhen halnék. Tipikus ostoba vagy, aki nem látja mi van itt. Intenzív osztályon dolgozom egy megyi kórházba, a fél életemet ledolgoztam, minden fillért félre teszek amit csak tudok, de szerinted luxusban élek amiért kocsit tartok fel, hogy betudjak menni a legközelebbi munkahelyre ami van. Gratulálok, szánalmas vagy.
8/11 anonim válasza:
"Miért vannak tele a szupermaketek(bp.) hétköznap is?"
Na ez az igazi magyar nyomor, hogy számon kérik rajtad hogy csóró vagy, és elmész a boltba. :D
9/11 anonim válasza:
Ma már a kocsi minimumok közé tartozik, vagy kéne, hogy tartozzon. Akinek kisgyerekei vannak, annak életet menthet az autó, ha vinni kell a gyereket. Persze most jöhet az, hogy minek csinál akkor gyereket😄. A munkába járáshoz is jó ha van, vagy éppen nélkülözhetetlen. De hát sírni jó. Itt amúgy mindenki sír valamiért.
10/11 anonim válasza:
Én az autó típusából indulnék ki ezen kérdés kapcsán. Lehet, hogy valakinek mozgássérült rokona van, amiatt kell neki nagy autó. De nem hinném, hogy egy sportautó veszettül fontos lenne egy pl.: közmunkából élőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!