Nem tudom, aki tetlegesen pedofil, annak börtönben a helye, aki meg nem azt minek listázni?
2022. febr. 6. 12:41
13/34 anonim válasza:
#12 ez egy jó kérdés. Hogy nincs börtönben az aki pedofíl (kaletát leszámítva) illetve pontosan ki a pedofíl a nyilvántartás szerint?
2022. febr. 6. 12:43
14/34 anonim válasza:
12es neked nincs gyereked igaz?
Szerintem minden szülőnek joga lenne tudni ha egy potenciális pedofil él a környezetében. Kérdezd meg Szatmáry Niki anyukáját.
2022. febr. 6. 12:46
15/34 anonim válasza:
A bátyám és a növérem gyerekét a sajátomként szeretem, de valaki vagy bűnöző, vagy nem. Egy pszichés betegségért, abberrációért nem tennék senkit sem nyílvánosság elé.
2022. febr. 6. 12:56
16/34 anonim válasza:
Csak azzal szemben érvényes az elfogadás és tolerancia, akik nem ártanak aktívan másnak. A pedofília nem ide tartozik, teljesen egyetértek a listával.
2022. febr. 6. 12:56
17/34 anonim válasza:
Az igazi egyenlőség az lenne, ha mindennemű erőszaktevőről lenne lista és nem csak a gyerek lenne érték a világban.
2022. febr. 6. 13:01
18/34 anonim válasza:
Igen. A pedofília betegség, amit kezelni kell. Elfogadom azt, ha valakinek van ilyen problémája, amivel küzd és amivel jár orvoshoz, hogy egészséges, normális ember lehessen. De azt nem fogadom el, ha másokat veszélyeztet azért, mert teret enged neki ahelyett, hogy felismerné milyen hatalmas probléma ez.
Embereket fogadok el, nem viselkedéseket.
2022. febr. 6. 13:05
19/34 anonim válasza:
Hogy sikerült összekötni a pedofíliát az elfogadással?
2022. febr. 6. 13:08
20/34 anonim válasza:
Ilyet senki nem álított.
Vagy tetleges elkövető valaki,és börtönben a helye, vagy nem követett el semmit, akkor viszont mint minden más hasonló betegséget anonimitással kell kezelni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!