Férfiak egymást úgy sosem támogatják mint nők egymást?
Furcsa ezt olvasni, hogy engem nőként a nők eddig csak kibeszélni, kigúnyolni, megalázni és cserbenhagyni tudtak meg pofákat vágni, mikor kicsit megnyíltam. Kivéve anyámat...
Ezzel szemben a férfiak folyamatosan mellettem álltak, olyanok voltunk unokabátyáimmal, évfolyamtársaimmal is, mint egy büszke falka, aki nem túl érzelgős, de a másik mellé áll, amint szüksége van rá és ugyanazt mutatja a háta mögött is, amit szemtől szemben.
Szerintem a férfiak barátsága őszintébb. Lehet, hogy nem babusgatják egymást szép szavakkal, de fel is merik vállalni azt, hogy hányadán állnak a másikkal vagy mi a véleményük az illető dolgairól.
A férfiak fizikai erőszakkal oldják meg általában,vannak esetleg akik szóban elintézik.(Mert már az is elég néha,ez nem csak fizikum,önbizalom kérdés is,vannak akiknek akkor is megmarad az önbizalma,ha nem olyan magasak/szélesek.)
A nők is emberek,nekik is "kell" valami eszköz az agresszió kifejezésére.
Ez marad a kiabálás,a frappáns kommentek,becenevek adása(kis hercegnő,vagy bármi).
Egyébként a nők ellenségként tekintenek sokszor másra.
1 férfi miatt például,nehogy elkobozza előle a másik.
Szimplán csak mert nem bírják egymást?Néha tényleg ilyen egyszerű.
Férfiból kevesebb is van sok okból kifolyólag.
A többi akkor kap szeretetet,ha tud,mert 1 férfi épp szabad azokból,akik közül választani akar.
A többi kuka.
Tehát 1000 van,csak 30 számít jónak.
De 1000 sincs,mert ők többen vannak.(Sok országban)
A többi "köztulajdon,néha bérelhető,néha nem bérelhető,csak úgy mert miért ne..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!